34 entry daha
  • sinema anlayışı spider man dönüyor 654, superman geldi haanımm 423, yenilmezler, yıkılmazlar, ele geçirilemezler, adalet savaşçıları, dünya koruyucuları vb. olan adamlar için çok bir şey ifade etmeyecek olsa da;

    gerçek sinemanın kaliteli senaryo ve yapımlardan meydana geldiğini bilen insani melaike ve duygularını yitirmemiş kişilerce en az belli bir seviyede beğenileceğini düşündüğüm çok çok güzel bir yapım.

    --- spoiler ---

    annesi hatta büyük annesinden gelen genleri sebebiyle matematik konusunda aşırı zeki olan minik kızımızın annesi, kendi annesinin hırs ve baskılarına dayanamayıp intihar eder. annesiz ve babasız kalan kızımıza dayısı sahip çıkmaktadır ve dayısı sonu annesi gibi olmaması için dahi bir çocuk gibi değil, yaşıtları gibi büyümesini ve yaşamasını ister. anneanne çıkagelir ve o da torununu da tıpkı kızı gibi bir teoriyi ispatlamak için hayatından vazgeçirmek istemektedir. dayı ile anneannenin arasında sıkışıp kalan tatlılar tatlısı küçük kızımızın sevimli öyküsüdür.
    --- spoiler ---

    neymiş efendim izlenmese de hayat devam edermiş. ben bir filmi izlemedi diye ölen kimse görmedim. yüce tanrım kimlere kaldık.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap