120 entry daha
  • bu çok ciddi bi problem, duvara falan yumruk attığım olmuştu. deliriyorum ama bu kavgadan/gerilim döngüsünden/tension loops dalgasından çıkamadığım olmuştu. sonra artık tesadüfen olaya farklı giriş yaptım daha da bundan etkilenmiyorum diyebilirim.
    burada aşağıya bkz. vereceğim şeyi kadın yapıyor yani gerilim döngüsünü ve kontrol onda ilerliyor ve ordada bahsetmiştim bu döngüde hakimiyet kadında ise işi senin bacağına sıkarak neticelendirir! gayet net gerçek.
    ben size ufak bi tüyo veriyim işinize yarar muhtemelen.
    yukarıda şukela modunda efsane örnekler var. böyle durumda kem küm etmeyin, olaya net şekilde kızgın olarak yaklaşın(zaten sinirli haldesiniz, zor olmaz.)
    erkek- derdin ne senin ya? ne bu şimdi, regl hatun tribi!
    hatun- trip türlerini de iyi biliyorsun bakıyorum da!(fix, şaşmaz şekilde böyle araya giriyorlar)(şu anda hakimiyeti ondan aldınız, ama hâlâ ortada, kendiniz hakimiyet kuramadınız)
    erkek- ahahaha bunu diyeceğine emindim... canın kavga mı etmek istiyor, saçma sapan sebepler yaratacağına ben ortaya adam gibi bişey koyuyum onun üstünden kavga edelim!
    hatun- (senin show'unu izliyor, sessizce, hakimiyet sende artık)
    erkek- neşeli günlerde miydi tam hatırlamıyorum ama turşu suyu üstüne adile naşit ile münir özkul kavga ediyordu(limon-sirke). al sana konu! ben anlamam hangisi ile daha iyi olur ama sirkeden nefret ederim limonnn! diye olaya tavrımı koyuyorum! otur sirkeyi savun şimdi!!

    burada kavga biter ve onun başlattığı gerilimi döngüye bağlayarak stabil iletişime kavuşturursunuz. artık senin kafanı ütülemek ve kavga için zorlamaz, canı sıkıldığı için yapmış ise can sıkıntısı on numara çözülmüş olur, yok eğer gerçekten bi sıkıntısı varsa kendiliğinden sıradan insan gibi dökülür ve konu adam gibi sonuca bağlanır.
    bu duruma öyle ceketi al git şeklinde yaklaşamazsın, çünkü başkası da yapacak illa bi gün, normal olarak şu şekilde çözün. bi kaç sefer dener böyle saçma tartışma şeklini, her seferinde sen durumu böyle kotarırsan artık derdi olunca zaten adam bu bölümü kaç defa geçti diyip yapmaktan vazgeçiyor.

    bi karın ağrısı varsa normal olarak dile getiriyor.

    buna shit test derler, olayı sabote edip konuyu adam gibi sapıtamazsan sıçtın, suyun kaynıyor!
    ilişkide olmazsa olmaz bu, artık bundan dert yananı görürsem beter olsun derim, hakediyor!
    (bkz: tension loops) #68443146
208 entry daha
hesabın var mı? giriş yap