4 entry daha
  • daimi linux kullanıcısı olmasamda yıllar önce ilk tanıdığım gelecek linuxdan beri zaman zaman farklı dağıtımları* kurar denerim. hatta öyle ki bugünlerde sabah kurduğum manjaroyu akşam ubuntuyla değiştirdiğim, ya da akşam kurduğum debianın yerine sabah arch linux kurduğum bile oldu (bunlarla sınırlı değil liste daha uzun aslında) hepsini de az çok kurcaladım en basitinden komple güncelleyip spotify, steam vs kurdum firefox kullandım vs. ama nedense pek içime sinmediği için deneye deneye buraya kadar geldim.

    tesadüf eseri bulduğum dağıtımı indirdim isosunu dd ile usb diske yazdırdım ve eski dandik bilgisayarıma kurdum bir de ne göreyim, böyle güzel görünümlü ve kullanışlı ve az kaynak tüketen bir linux dağıtımı görmemiştim. her şey son kullanıcı düşünülerek hazırlanmış. steam, spotify, google chrome yüklü geliyor. yani çok uğraşmayayım sistemi kurcalamak değil kullanmak istiyorum diyenler için ideal.

    ve fakat benim kullandığım eski dandik bilgisayarıma galiba kullandıkça fazla geldi zamanla yavaşladı (bir kaç gün kullandım) üzgünüm ama manjaro şimdilik benim için en iyi çözüm gibi duruyor.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap