11 entry daha
  • biraz hatali bir tartismanin odagindaki alet.

    bir kere sunun altini cizmak lazim, ozellikle ios 11 ile temel icerik uretme ihtiyacini karsilayacak gibi duruyor bu. temel diyorum zira bu tur bir cihazda sifirdan detayli bir sunum, ya da bolca grafik iceren bir dokuman hazirlamak hala cok mantikli degil zira bu is icin tasarlanmis bir platformdan bahsetmiyoruz.

    surface pro ise tablet formuna sokulmus; ancak ipad'e gore cok daha kisitli bir ekosistemle ve daha kotu bir tablet kullanim deneyimiyle gelen bir tasinabilir bilgisayar alternatifi.

    durum boyleyken ipad'in surface pro ile karsilastirilmasi da hem ipad'e hem de surface pro'ya haksizlik oluyor.

    hali hazirda bir tasinabilir bilgisayariniz varsa ipad, yoksa surface pro seceneklerine odaklanmak bu asamada en mantikli cozum gibi...

    unutmadan; apple -ozellikle icerik tuketimi odakli- tablet savaslarini kazanali uzun bir sure oluyor. android tabanli dogru durust bir alternatifi kalmadi, windows tabanli alternatifleri de gerek uygulama destegi, gerekse kullanim deneyimi olarak apple'in sunduklarini sunabilecek pozisyonda degiller. hal boyleyken apple'in zaten guclu oldugu bir alanda, citayi bu kadar yuksege cekmesi acikcasi firmayi yakindan takip eden biri olarak (totalde 6 bilgisayarimdan 3u apple, ayrica iki linux bir de windows makinem var) beni de sasirtti.

    neredeyse desktop grade performans sunan bir cpu, oldukca guclu bir gpu, tasinabilir bir cihazda bugune kadar karsimiza cikan en iddiali ekran (60 > 120hz tazeleme hizi guncellemesi, belirli bir noktadan sonra azalan verimler kanununa tabi olan cozunurluge gore cok daha onemli bir parametre kullanim deyimi acisindan) gibi ozellikler, apple'in hali hazirda lider oldugu eko-sistemi ile birlesince tuhaf ve bugunun sartlarinda yenilmesi zor bir urun ortaya cikmis.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap