190 entry daha
  • 10-15 yil once abd de bir turk aktivitesindeyim. 23 nisan kutlaniyor. gosteriler filan yapiliyor. o sehirdeki turklerde cocuklarini almis oraya kosturuyorlar yiyorlar muhabbet ediyorlar.

    ben sikildim tabi ve orada tribun gibi bir sandalye grubu vardi gittim oturdum danslari eglenceleri falan izliyorum. yanima bir adam oturdu haliyle herkes turk. tanistik iste merhaba nasilsiniz ismim su surada yasiyorum falan. adam bana ismini soyledi ama oyle bir aksanla soylediki hakikaten ilginc ve dikkat cekici idi. hic oyle bir aksan daha once tr de duymamistim.

    adama "abi memleket neresi" dedim. adam heralde buna alisikti cunku aksan farkedilmeyecek gibi degil. dondu bana ve "abi ben magarada dogdum" dedi.

    simdi ben sana ne tur bir meskende dogdugunu sormadim. hangi sehir dedim degilmi?

    dondum adama dedimki "sey anladim da yani hangi sehir?"

    kahramanmaras abi

    neyse ilerleyen muhabbetler sonunda adamin bir hastanede bashekim seviyesine kadar yukseldigini adamin odulleri buluslari oldugunu ogrendim. cok egitimli bir adam belli. fakat adam gorunus hareket kultur el kol hareketleri bizim turkiyedeki herhangi bir apartman kapicisina benziyor. yani adam hic degismemis hademe kapici yada minibus muavini seviyesinde bir yasam tarsi var adamin. yani ıstanbul da yasasaydim ben bu adamla arkadas olmaz evime bile almazdim o kadar yani..

    ben adama aciyarak ve tuhaf bakiyorum icimden de diyorumki ulan butun kirolar beni buluyor falan derken uzaktan bir kadin gordum. alimli cekici genc ve guzel bir kadin. abd de pek gormezsiniz boyle guzel turk kadini cok cok nadirdir. kadin yurudu yurudu taa yanimiza geldi o mavi gozler sari saclar bembeyaz ten ben bakmamak icin zor tutuyorum kendimi bir de salina salina edali yuruyor muhtesem bir sey gitti bu kapicinin yanina oturdu?????

    lan yoksa????

    adam karisini tanistirdi benimle. hanimefendi nisantasiliymis, insan kaynaklari egitimi almis oyle her turkle konusmuyormus, insan kalitesi cok onemliymis cocuklarini en iyi okullara gonderiyormus vs vs vs

    ah ulan para ah. bu para neymis be!!!!
813 entry daha
hesabın var mı? giriş yap