8 entry daha
  • başarılı görünüyor.
    aslında o yöre insanın bildiği eski nesil karadeniz kadının profilini çiziyor ama bunu başarılı bir şekilde, bilmeyenler için gayet orjinal bir şekilde yapıyor (yörenin içinden geldiğini, yöre insanını bildiğini kendi söylüyor zaten). bilindik, ucuz laz karakterler dışında doğal ama yeni bir profil yakalamış.
    çok değil belki ama yeterince komik ki kaldı ki fazladan da sempatik duruyor.
    gaza gelip, ben aslında bu olayın (taklidin) dışında daha komiğim, daha yetenekliyim diyip "laz insanı" olayını bırakmasın, kaybeder gibi. sınırlarını çok genişletemeyebilir. basit olan en etkilidir.
    bozmadan, yetilerinin sınırlarını bilerek devam ederse sinemaya veya istediği yerlere hızlı geçiş yapacaktır. kendini geliştirirse, kalifiyelenirse daha iyisini de yapabilir.
    yaşı çok genç, kısa sürede farklı işler denemiş, kolay olmamış ama istediği bu (komedyenlik - oyunculuk) gibi duruyor ki bu bir oyuncu için iyi bir yol hikayesi.
    eğitimli ve modern olduğunu belli ediyor. hoş bir kadın. sahne ve görsel mecra için yeterli donanıma sahip (veya sahip olacak)gibi duruyor.
    eklemek lazım: böyle bir misyonu yok tabikide ama daha önceden başkaları tarafından çizilen, aslında komik olmayan, aklı geri, kaba, cahil, gerici vb karadeniz insanı profilini değiştirme şansı var. (kesinlikle abartmıyorum) çok yetenekli bir komedyen olmasa da karşısına çıktığı "alışmış" seyirci için iyi bir değişiklik, yenilik. bunu becerebilecek yeteneğe sahip.
    ...diye düşünüyorum
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap