390 entry daha
  • luis rhodolfo, gremio'dan geldiğinde herkes "klasik iş yapmayacak latin stoper" demişti. sonra ersan'la ikiliyi kurunca yine ronaldo - zago yakıştırması yapıldı. devre arasında komple bu ikiliyi kaybedince* öldük bittik sandık. hannover 96'yla ligden düşmek üzere olan marcelo guedes geldiği zaman da kimse rhodolfo'dan iyi olacağını tahmin etmiyodu. ama oldu.

    geçtiğimiz sezon kiralanan ersan adem gülüm yedeklere bile giremedi, sakatlıktan dönen luis rhodolfo çok az forma alıp sezon sonunda satıldı. çoğu taraftar da satılmasına şaşırdı. diyeceğim, yeri dolmaz gibi geliyor bize ama dolacaktır.

    çünkü 2 milyon €'ya alınan bir defans oyuncusunu 9 milyon €'ya satmayacak olan kulüp yok. bu teklif geldiyse gider. gelen 9 milyon €'yu beşiktaş'ın planlaması belli. öncelikle 2 senedir kiralık idare edilen santrafora bonservisli oyuncu alınacak. ardından sol stoper'e bonservisli bir oyuncu daha alınacak. son olarak forvet oynayabilecek bir kanat oyuncusu kiralanacak. para kalırsa satın alınması da muhtemeldir.

    takımın tüm gediklerini kapatacak tek bir satış. bu yapılmak zorunda ffp için.
315 entry daha
hesabın var mı? giriş yap