12 entry daha
  • şu kaynakları okumayı bir öğrenin sözlük olarak artik

    1-) friend and foe sisteminin olmayacağı özellikle belirtilmiş
    2-) 2 füze değil 2 füze bataryasından bahsediliyor... birini egeye birisini akdenize koyarsaniz kibris sorunu biter demek buda.
    3-) nato sinirlamalarina tabi değil, yani ermenistan yunanistan veya akdeniz kiyilarina konuşlandirip stratejik bir avantaj elde edebilir hatta komple yunanistan'nı pasifize edebiliriz.
    4-) anlaşma natoya karşı yapılıyor ve bati ile son problemlerden kaynaklaniyor (ypg ,incirlik vs). batidan izin alan yok yani.
    5-)know how kisminin sınırlı olacağından bahsedilmiş çünkü zaten türkiye bu sistemi tamamen kopyalamak icin on milyarca dolar harcayip yeni bir endüstri inşaa etmesi gerekir, büyük ihtimalle sistemi değil ama sisteme entegre füze yapmayı öğretecekler kendi cephanemizi üreteceğiz , batarya radarlar yazılım vs ruslardan gelecek.
    6-) parayi çok bulanlar bir zahmet bu işe girebilirler, sanki ikinci el toyota aliyoruz, akdenizde sorgusuz hava hakimiyetine fiyat etiketi takıyorsunuz 2.5 milyar çokmuş, bari fikret ormani gönderelim kiralasın gelsin istersiniz, sonraki satıştanda komisyon aliriz...
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap