28031 entry daha
  • başında fikret orman ve şenol güneş varken kolay kolay tahtından edilemez bu takım, eğri oturup doğru konuşalım. tamam abartıldığı gibi uzay futbolu oynamıyorlar ama türkiye'de şu an için rakipleri yok. antalya ve trabzon'u geç. başakşehir iyi takım ama onlarda da öyle 34 haftalık maratonu kaldırıp mutlu sona ulaşacak mental kapasiteyi göremiyorum. taraftar yok bir şey yok. geçen sene de çok iyiydi başakşehir ama sonunu getiremediler. üstelik gelen oyuncuların nasıl katkı vereceği belli değil ama cengiz ünder'in yaptıkları ortada mesela. ben sanıldığı kadar ciddi bir tehdit olacağını düşünmüyorum başakşehir'in şampiyonluk yarışında.

    hep söylerim, benim derdim beşiktaş'la değil, gerçeklikle bağı kopmuş bir grup taraftarıyla. o açıdan, taraftardan önce bir futbolsever olarak beşiktaş'ın son yıllardaki yükselişini kıskançlık değil de gıpta ile takip ediyorum. artık bu seviyede iş futbolcudan çok yönetime bakıyor. beşiktaş bunu çok iyi yaptı ve şu an için fenerbahçe'ye de galatasaray'a da fersah fersah fark atmış durumda.

    ben çok büyük bir sürpriz olmadığı takdirde bu sezon da şampiyon olacaklarını düşünüyorum çünkü fenerbahçe ve galatasaray'dan affedersiniz ama hiçbir sikim olmaz. yanlış anlaşılmasın, bunu beşiktaş'ın muhtemel başarısını küçümsemek için söylemiyorum. sonuç olarak ligimizin şu an en iyi takımı beşiktaş; rakiplerinin daha kötü olması beşiktaş'ı küçültmez, aksine onlardan iyi olduğunu gösterir.

    yanılmayı, kendi takımımın şampiyon olmasını veya o olamıyorsa yeni şampiyonun anadolu'dan çıkmasını falan isterim ama dışarıdan müdahale olmadan o iş gerçekten zor. beşiktaş yine alıp yürür. hele ki şampiyonlar ligi gelirlerini iyi değerlendirip de ffp kıskacından kurtulurlarsa, o zaman görün. olur da fenerbahçe ve galatasaray toparlanırsa önümüzdeki yıllarda çok kaliteli sezonlar izleriz. yok eğer onlar saçmalamaya devam ederse, beşiktaş önümüzdeki 10 senede bambaşka bir kulüp haline gelir. izleyin, görün.

    galatasaray'da adını anmak istemediğim iki şahsın boykot edilmesi önemli bir gelişme. uzun vadede işe yarar mı bilmiyorum ama en azından taraftar uyandı artık. beşiktaş'ı çekiştirmek yerine bizim kendimize gelmemiz lazım. şu an tinerci diyoruz, götleri kalktı diyoruz ama adamlar üst üste 3-4 sene şampiyon olduğunda kimsenin kalkıp da "üçüncü büyük len amq xd xd" demeye yüzü olmayacak açıkçası. renkliler olarak tehlikenin farkına varmamız ve derhal kendimizi toparlamamız lazım, yoksa herifler alıp götürecek. biz böyle aziz'le, dursun'la uğraştığımız müddetçe beşiktaş'ın başarılı olmak için çok uğraşmasına bile gerek kalmıyor zaten.
28108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap