612 entry daha
  • reis, yeni vatan hainleri için, onları ağaca asmaktan filan bahsetmiş. yüce sedat reis, okuduğum kadarıyla bu fetöcü tayfayı, bir de eski solcu, hapis basmayı düşünenlere söylemişsin en samimi hislerini.

    valla reis hiçbiriyle bir tanışıklığım yok, hatta yıllar önce, zengin bir evde, haftada bir kuran okuyup buluşan gençlerle tesadüfen bir araya geldiğimde, kalkıp gitmişliğim var, yani senin asil gazabından yırttım.

    ama o değil de, şu barışla alakalı o metni imzalayan bilim insanlarının kanıyla duş alma hevesin vardı. bak onlardan birini tanıyorum, senin binde birin kadar bile olamayacak, bilim insanlığında çok başarılı, saygın, ülkeye, alanındaki birikimi, araştırmalarıyla yeni, bilimsel geçerliliği net bir dalı getirmiş, geçkin yaşına rağmen hala ülkesinin insanlarına var gücüyle yardımcı olmaya çalışan, sevilen, alçak gönüllü, işte böylesine bir vatan haini profesörün dersine girmişliğim ve her fırsatta kendisinden faydalanmaya, ilim irfanı, yetişmiş, saygın, bilimsel birikimi uluslar arası düzeyde bu insandan öğrenmeye çalışmışlığım var. olur da bu senin gibi vatanı milletine hayrı asla senin düzeyine, ilim irfanına, saygınlığına ulaşamayacak seviyedeki bu hocamın kanıyla duş alacaksan, önce beni çağır. bu hocam o metni imzaladı diye hainse, kendimi gerekirse onun için feda ederim reis, mis kanım vatan millete ülkeme feda olsun, saygılarımla reis, baş tacısın!
6194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap