86899 entry daha
  • *keşke tüm hayatımı iki bira içtikten sonraki tatlılıkta yaşayabilsem.

    *atarinin meşhur olduğu dönemlerde bizim de atarimiz olmuştu. uydurup bi türlü televizyona bağlayamadık. gidip gelip kutusunu açıp öylece bakardım içindekilere. sonra büyüdük, atariyi attık çöpe.

    *”annenden başka kimse seni karşılıksız sevmeyecek” lâfına sinir oluyorum. sen birini karşılıksız sevebilecek misin peki? ki annem de beni doğurduğu için seviyor. doğurmasa sevmezdi.

    *burada yazdığım bir entry yüzünden davalık oldum. birilerini şuayip’e benzettim diye suçlu bulundum ve avukat parası ödeyeceğim. hayır, ilk defa bu kadar haklı olup da böyle dokuz köyden kovulduğumu hatırlamıyorum. o yüzden beş yıl boyunca kavgaya çağırsanız da gelmem.

    *eşcinsellerden nefret eden insanlardan nefret ediyorum.

    *hayatta en sevdiğim şeylerden biri, çalan şarkıya gitarımla eşlik etmek. ama onu bile yapacak moral ve motivasyonum artık olmadığı için sattım gitarı da anfiyi de. hayat damarlarımdan biri daha koptu.

    *kimi insanlar ne kadar naif olursa olsun ezilenin yanında olamıyor.

    *bu başlıkta sürekli mutsuz olup intihardan bahsedenleri gördükçe çok üzülüyorum. bazen ben de aynı şeyleri hissettiğim için daha da üzülüyorum.

    *hayatıma seçerek aldığım insanları* asla kaybetmek istemiyorum.

    *güler yüzlü ve alçakgönüllü birini gördüğüm zaman hiç tanımasam da boynuna sarılasım geliyor.

    *artık ülke gündemi sikimde değil. ülkeye ne olacağı umrumda değil. bizden bi bok olmaz, hak ettik her şeyi. bence siktir olup gidebilen kazanır.

    *hap yutamıyorum. intiharı düşündüğüm zamanlarda bu şıkkı direkt elemiştim.

    *hatırlıyorum da küçükken büyümeyi hiç istemezdim. büyüdüm, yine istemiyorum.

    *bazen de babamı çok özlüyorum.
187073 entry daha
hesabın var mı? giriş yap