8 entry daha
  • fit ve spor yapan bir insan olarak(aşırı kaslı falan değilim) maruz kaldığım zorbalıkları hatırlatan harekettir. yanımda durduk yere yapılan "ben kassız seviyorum" veya kolumu göstererek yapılan "çok garip" gibi yorumları buna örnek olarak verebilirim.

    konuya dönecek olursak tabi ki herkesin dış görünüşü kendini ilgilendirir, insanların dış görünüşlerine göre yargılanması ve diğer insanların bu konuda istenmeyen bir şekilde yorum yapması yanlıştır. fakat maalesef dünya böyle bir yer değil güzel bir kadınsanız yardıma ihtiyaç duyduğunuzda çevrenizde yardım etmek için dolaşan erkekleri bulmanız işten bile değil. aynı şekilde yakışıklı bir erkeğin kadınlarla olan iletişimi, örneğin tanışma çabası, sürekli olarak tatlı, hoş, romantik olarak değerlendirilirken aynı iletişimi kuracak olan yakışıklı olmayan bir erkek birçok kadın tarafından hoş karşılanmayacak ve sapık, tacizci gibi ithamlarda bulunulacaktır.

    tabii ki insanlar kendilerini oldukları gibi sevmeli fakat fazla zayıf olduğu için spora başlayan biri olarak şunu söyleyebilirim; sağlıklı kilo aralığında olmak için hatta sağlıklı kilo aralığında olsanız dahi spor yapmak her zaman sizin için daha iyidir yaşam sürenizi ve kalitenizi arttırır. sporu diğer insanlar istediği için veya güzel görünmek için değil kendinizi sevdiğiniz için yapmalısınız.
71 entry daha
hesabın var mı? giriş yap