12 entry daha
  • ironiden dolayi beni guldurmus olay. ironik kismi nedir? benim maddi durumumun daha boktan olmasi, surunmeme ragmen kimseden yardim almayi kabul etmiyor olmam. ogrenciligim zor geciyor maddi durumdan dolayi, iyi beslenemiyorum mesela cunku market harcamasi icin param kisitli. buna ragmen dayanirim diyorum, okul bitene kadar, sik disini. hayatta kalirim nasilsa.

    ben yardim almazken insanlar ev dekorasyonu icin yalan hikayeler uydurup insanlarin parasini bagis diye aliyor. yuzu de kizarmiyor. yani bogazina takilmadan o parayi yiyebilecek, o paraya ihtiyaci olmadigi halde. cok acayip. onu da ana baba yetistirdi beni de, ama arada birseyler farkli olmali cunku ben burs basvurusu bile yapmiyorum benden daha fakir, daha zor durumda olan biri alsin diye.

    baska soyleyecek soz bulamiyorum. karmaya, ya da kadere inanirim. inanmak istiyorum. kotulukler insanlarin yanina kalmiyor oyle ya da boyle. enayi gibi gorunsem de dogru yolda olan benim, icim rahat. hirsizlik yapip da ici rahat yasayanlar utansin, korksun.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap