2 entry daha
  • ölüdeniz'de bulunan ve gün itibariyle hevesimi kaçıran firma.

    şöyle ki dün, bugün 17:00'de yamaç paraşütü için kayıt yaptırdım, 16:30'da burada olun dediler. bugün de 16:30'da gittim beklemeye başladık. saat 17:00 gibi önümüze bir arkadaş verdiler ve takip edin bu arkadaşı dediler. yaklaşık 10-12 kadar kişi düştük peşine ve biraz ilerideki ofislerine gittik. bu kez de orada beklemeye başladık, bizden başka da bir sürü insan vardı. elinde liste gibi bişey olan bir arkadaş isim isim anons etmeye başladı. ismi okunan arkadaş ayağa kalkıyor ve belirli sayıda kişi olunca grup grup gönderiyorlar. burada da bi 15-20 dk bekledikten sonra ismim okundu, ayağa kalktım ve şu cümle geldi;

    '' x hanım size kötü bir haberim var, sayı doldu, sizi yarına alsak? "

    aralarında sayı sayamayan arkadaşlar mı çalışıyor yani? daha önce de olmuş mudur bilmiyorum ama çok saçma değil mi bu durum?

    şimdi bana gelirsek, ben de zaten buraya gelmeden önce tesadüfen sadece bu firmayı duymuştum. onların dışında da o kadar çok firma var ki illa ki birine gidersiniz aslında. üstelik sözlükten bir arkadaş da sağolsun bir tanıdığının numarasını vermişti. benim aklımda onu aramak vardı ama dün akşam oldukça tesadüf olan bir sebepten dolayı ayağımın tozuyla gittim bu firmayla anlaştım. ayrıca belirtmeliyim ki kendi alanlarında ölüdeniz'deki muhtemelen en iyi firmalardan biri. ama şimdi bu hareketleri deneyimden ziyade acemilik gibi ve gerçekten sinir bozucu.

    oradan çıktıktan sonra yürürken kendi kendime daha çok kızdım. hiçbir zaman böyle olayları uzatıp söylenen, ne bileyim ortalığı ayağa kaldıran biri olmadım dolayısıyla kızdığımı çok da belli etmedim ama çok ayıp ettiler be. zaten korkuyorum, heyecan da var ve buna rağmen kendimi hazırlayıp gitmişim, sen tut bugün git yarın gel de. saçmalık ötesi.

    uçtuktan sonraki edit:
    kesinlikle çok iyi bir ekip, hem çok eğlenceliler hem de sıcakkanlı. dün bir aksilik oldu dedim kendi kendime ve unuttum bile :)

    bu arada pilotum cihan hocaydı, kendisine buradan da teşekkür etmiş olayım.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap