28815 entry daha
  • müthiş bir saldırı altındadır, 4 koldan.

    atiba, dün öğle saatlerinde kadrodan çıkartıldı. hadi buradaki zirzop ergenleri siktiret, twitter'da koca koca adamlar; 'ee tabi atiba yaşlandı, pili bitti, şenol güneş'in ağır idmanlarını kaldıramıyor artık, dediler. sonra anlaşıldı ki, adam cırcır olmuş. aşırı su kaybına bağlı, olağan bir rahatsızlık. maç öncesi olması şanssızlık.

    'lens hedefsiz bir oyuncuymuş, geçen sene fener çok kötü diye yıldızlaşmış, bu takımda oynayamaz lens.' - kim dedi bunu, rıdvan dilmen. neden diyor? fenerbahçe'yi aklamak için, bakın kaybettik bu adamı ama zaten lüzumsuz bir adamdı, demeye getiriyor. adamın beşiktaş kariyeri henüz toplam 2 hafta, maç içinde de toplam 21 dakika. nereden anlıyorsun, adamın psikolojisini.

    'şenol güneş, kendini kovdurmak istiyor, fatih ayrılmadan önce sözleşme yaptı, pişman şimdi. galatasaray'ın oyunu gözünü korkuttu' - kim diyor, erman. neden diyor, rıdvan'ın en azından bir misyonu var, fener'i aklamak, bunun o misyonu da yok, boşa sallıyor. geçen mayıs ayından beri mütemadiyen her 10 günde bir şenol güneş'i gönderiyor beşiktaş'tan. mahalle ağızlı çakma kabadayı.

    'negredo, burayı katar zannediyor, zaten oyundaki vücut dili onu gösteriyor'. kim diyor bunu, adını bile hatırlamadığım bir gazeteci, twitter da. kaç dakika oynadı bu adam toplamda, ligde 16 dakika. neden diyor, bilemiyorum.

    'abi, lens'i, negredo'yu, medel'i oynatmayacaksa şenol hoca, neden aldık bunları o zaman beşiktaş'. kimler diyor, gerizekalı taraftar, hem beşiktaş, hem diğer takım taraftarları. ulan, daha ligde 32, avrupa'da en az 6, kupada en az 4-5 olmak üzere, 42-43 tane maç var. belki bu sayı, 50'leri görecek. bir sabredin amına koyayım, daha çok maç var..

    kısacası, bu sene zorlu geçecek. desem de inanmayın, bizi iddia ediyorum, yine bir tek başakşehir zorlar, onlar da, geçen seneden farklı olarak, avrupa kupası oynayacağı için, o yoğunlukta ne yapacaklarına bakacağız. diğer takımlara, 3.'lük hatta belki 4.'lük yarışında başarılar şimdiden.
27329 entry daha
hesabın var mı? giriş yap