35 entry daha
  • param var ve çocuğumu ilkokulda devlet okuluna gönderdim. yukarıdaki saçmalıkları anne baba olanlar mı yoksa ergenler mi yazıyor bilmiyorum ama çok iyi devlet okulu da çok iyi özel okul da mevcut, aksi örnekleri de her ikisi için sözkonusu. konu çocuğunuz ise lütfen ezbere hareket etmeyin, her iki tercih için de geçerli bir öneridir, aslında çocukla ilgili hiçbir şeyi ezbere yapmayın.

    devlet okullarında uyuşturucu satılıyor yazmış bir arkadaş, özel okulların tertemiz olduğundan emin misiniz? okulun ortasında bilmemne şirketinin genel müdürünün oğlundan dayak yiyen çocuk bu şehrin en isimli okulunda okuyordu.

    biz anasınıfında özel okulda yaşadığımız saçmalıklardan sonra hem oğlumuz tüm eğitim hayatını özel okulda geçirmesin, herşeyin para ile satın alınamayacağını görsün hem de ilkokul için bu kadar para harcamayalım diye düşündük, iyi bir araştırma ile çok iyi bir devlet okulunda çok iyi bir öğretmen bularak gönderdik, bu sene son sınıfta ve tüm ilin katıldığı tarama testlerinden aldığımız sonuçlara göre durumu çok iyi. 3 yıldır göndermeyi düşündüğümüz özel okulun parasını onun hesabında biriktirdik, ileride daha önemli ve belki daha masraflı aşamalarda kullanabileceğiz.

    yok siz her veli toplantısında bizi gıdıklasınlar, çocuğum moron bile olsa "özel çocuk" desinler, şekilli aktivitelere katılsın ben de instagram'da paylaşayım, bir sorun olursa istediğim şımarıklığı yapayım derdindeyseniz orası ayrı, özel okula göndereceksiniz.

    edit : yukarıdaki saçmalıkları bana küfür edecek kadar ergen olanlar ile pr yapan özel okul yöneticilerinin yazdığını özelden gelen mesajlardan anladım. teşekkürler.
395 entry daha
hesabın var mı? giriş yap