16 entry daha
  • 1 hafta kaldım 10 üzerinden notlarım:

    otel personel kalitesi:2/10... cidden çok kötü restorandan ön büroya kadar hepsi eğitimsiz, surat asık, vs. müşteri hizmetleri çıkmadan 16 saat önce aradı bir arzunuz rahatsızlığınız var mı diye, dedim bi 1 hafta kaldık nie şimdi, var desem ne değişecek, ukala biçimde siz bilirsiniz diyip kapattı.

    otel yemek: 4/10... klasik otel açık büge yemeği. 5-6 da verebilirdim ama gazlı içecekler ücretli. koladan da para alma yaw. parasında da değilim de imzası oda numarası vs. rahatsız ediyo her seferinde.

    oda: 8/10... odalar geniş. ps4 var. klima iyi. temizlik eh. minibar kötü. 3 içecek konur mu yaw minibara. çocuk oteli değil mi bu, koysana bişiler çocuklar yesin? haa otel girşinde lokum ve şekerler var. şekerler iyi ama lokumlar hayatımda yediğim en kalitesiz lokumlardı. klasik rixos kalitesi!!! türk uyanıklığı yani.

    çocuklar için eğlence. 4/10... çocuk oteli filan değil burası. birçok tatil köyünde çocuk aktivitesi daha çok. yani otelde çocukları eğlendirmek çok mümkün değil. iki balon, iki yüz boyama tamam. tüm numarası bu. akşam otele özel animasyon yok. otelin bitişiğindeki açık hava avm'de bir gösteri var herkese açık. çok kaliteli cidden. ama o da 7 gün boyunca birebir aynı gösteriyi yaptı. kusacaktık artık sonlara doğru. abi hegün birebir aynı gösteri yaw, yuh artık.

    aqua park. 9/10... bence en güzel kısım bu. dalgalı havuz iyi. kaydiraklar güzel. diğer aktiviteler de iyi. eğlendik. ama sorun şu, buraya yakın iyi bir otelde kalınıp buraya istedeğin kadar da gelebilirsin. niye dandik oteline bu kadar para ödeyesin ki? hem haftalık sınırsız aquapark kartları da satılıyor hesaplı şekilde. hatta avm'den 200 tl'lik alisverise bedava giris bileti bile veriliyor.

    sonuç 5.4 oteli personel kalitesi, hizmet ve animason anlamında iyileştirip; bir de planladıkları lunaparkı bitirirlerse çok daha iyi bir tatil imkanı sunabilir; bunlar olana kadar otel yerine günübirlik aqua park'a gitmek daha mantıklı bana göre.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap