580 entry daha
  • yukarıda tip okuyan cahile biraz yardımcı olalım.

    bak geleceğin doktoru. umuyorum hic bir hastan seni darp etmek zorunda kalmaz. her neyse gelelim konumuza. canlıların ölümle burun buruna geldiklerinde vücutlarında neler yaşandığını benden iyi bilirsin. ornegin sıradan bir biçimde karşıdan karşıya geçmektesin ve etrafta araba yok. birden bire yanıbaşında bir araç belirdi ve şiddetle kornaya bastı. ne oldu? altına sıçtın di mi?

    neden? hayatta kalabilmen için vücudun tepki süresi ksialmasi gerekiyordu. epifiz bezin uyarıldı senin benden iyi bildiğin pek çok organ alarma geçti ve adrenalin ile doldun. sağ salim olayı atlattın ve yanındaki arkadaşına lan kalbim gup gup atıyor dedin.

    şimdi tüm bu alarm mekanizmasının he4hangi bir tehdit olmadan devreye girdiğini düşün. ışte buna panik atak deniyor. zamanla atak sırasında beynin atak sırasında olan biteni anlamlandırmak için hastalık, kalp krizi gibi aniden ölüm getirebilecek şeylerle bu ise kılıf uydurmaya çabalıyor.

    umarım asla panik bozukluk yaşamazsın sayın geleceğin doktoru. çünkü bu zihniyet ile altından kalkabileceğini pek sanmıyorum.

    araştırın s3vgkli panik ataklı arkadaşlar. saçma şeyleri degil nedenleri araştırın ve size canlı örnek olsun bu olay. doktorunuzu iyi seçin.
933 entry daha
hesabın var mı? giriş yap