1 entry daha
  • pkk'nın gündem değiştirmesi sebebiyledir. uluslararası destek arkalarında iken ilerleyebildiği kadar ilerliyor adamlar ırak'ta, suriye'de. şuanda türkiye'ye ayıracak kaynak ve enerjileri yok.

    edit: atışmayı hiç sevmem ama cevap vereceğim zira nickelbird adlı suser kafasına göre bizler ve sizler icad etmiş, günlük a haber dozunu biraz kaçırmış terör uzmanı kesilmiş, burada isim vererek ithamda bulunuyor. başka bir başlıkta tespit etmiştim, burada tekrar belirtmek istiyorum; son günlerde aptallık ve gerzeklik arasındaki çizgi çok inceldi. karşımızdaki hangi sınıftan anlamak oldukça güçleşti. siz ne anladınız bilmiyorum ama biz iha ve sihalarla ilgili, öldürülen terörist sayısıyla ilgili, terörle mücadele yöntemlerimizle ilgili bir çıkarımda bulunmadık. başlığı bir daha oku, sonra editten önceki entryi oku, sonra kendi hezeyanlarını oku, ne demek istediğimi anlarsın. ayrıca sizi bilmem ama, bağzıları açılım sürecinde bu itlerin pembe hümanist popolarını pudralarken, pkknın kadrolu sanatçılarıyla megri megri halay çekerken, apo ya hakaret suç sayılmıyor, sayın demek serbest diye demokratlıklarıyla övünürken; biz, ya devlet başa, ya kuzgun leşe dedik. açılım başlıklarından kontrol edilebilir. böyle dediğimiz için yine o bağzıları tarafından şehit siyaseti yapmakla, kandan beslenmekle, faşistlikle suçlandık. biz şimdi de göğsümüzü gere gere ya devlet başa, ya kuzgun leşe diyoruz. peki siz o zaman ne diyordunuz, şimdi ne diyorsunuz? o zaman söylediklerinizin arkasında mısınız?

    not: hede gösterilmiş siz ve biz zamirleri bahsi geçen yazar hangi anlamda kullandıysa o anlamda kullanılmış, kişisel bir anlam yüklenmemiştir. bahsi geçen bağzıları kendini biliyor, onlara da laflar hazırladım. kim bilir, bu bizler ve bağzıları belki de aynı kişilere ait zamirlerdir.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap