7309 entry daha
  • fenerbahçe efsanesi değil de iyi bir futbolcuydu o kadar diye anılacak futbolcu denmiş. gece gece aziz ve aykut hayranlığından şirazesi kaymış adamlara cevap vermek durumunda kalıyoruz.

    35 yaşındaki alex'i ilk 11'den kesersin ama hem onu kesip hem de kendi sahanda galatasaray'a kupa teslim edersen de siktiri yersin. fenerbahçe'nin önüne taş koyanlar kimler çok belli. young boys'a, paok'a, vardar'a elenenler asıl taş koyanlar. fener'in parasını krasic, van der wiel gibi adamlara yedirmek için bu adamları getirenler asıl taş koyanlar.

    stat yaptı, tesis yaptı diye övündüğünüz başkanın ezeli rakibi 5 sene içinde feda'dan stadını yenilemiş, son 2 sezonda şampiyon olmuş ve senin 9 senedir kapısından içeri giremediğin şampiyonlar liginde mücadele eden bir takıma dönüşmüş. senin sol bekin hasan ali - ismail, onlarınki adriano - caner. geçen sene bizde yıldız olan lens'i aldılar bolluktan ilk 11'de şans bulamıyor. yönetim başarısı böyle olur. çıkıp "canımı sıkmayın quaresma'yı alırız yoksa" demekle değil.

    aykut kocaman igor tudor'un cesaretinin yanından geçemeyecek bir adam. vardar'a 2 maçta da yenilen takımın hocası olarak basın toplantısından kaçtı gitti. kaçıp gitmese sorardık, vardar gibi bir takıma karşı galibiyet şartken neden kendi evimizde tek forvet çıktınız diye. sebebi açık, çünkü kaybetmekten korkuyor. fenerbahçe kaybetmekten korkanların yeri değil kazanmak isteyenlerin yeri. şenol güneş bugün öndeyken negredo'yu oyuna sokacak cesarete sahipken kendisi vardar'a karşı forvet çıkarıp forvet almakla meşguldü. gerçekten efsane hoca.

    kısacası sizin sadece iyi futbolcu dedikleriniz appiah'lar, dirk kuyt'lardır. efsane görmek isterseniz sizi yoğurtçu parkı'na alalım. orada 2 tane heykel var. hangisini isterseniz ona bakın. bu saatten sonra ne aykut hocadan ne de aziz yıldırım'dan fenerbahçe efsanesi çıkar.
1984 entry daha
hesabın var mı? giriş yap