103 entry daha
  • tasarımlarını sevdiğim fiyatlarını sevemediğim giyim markası.
    geçen gün bağdat caddesi'ndeki mağazaya sadece bakmaya girdim, evet bulursam bir kaç şey almak da istiyordum. ancak mağazanın müdürü ve çalışanı ilgiyle karışık ısrarla kolyesinden ayakkabısına kemerine sürekli bir şeyler serdiler önüme. giydiklerimin ciddi bir kısmını aldım, zaten bütçemin ucuna gelmiştim. aa size bir de trençkot verelim dediler. alamam çok aştım bütçemi dedim (7 parça aldım zaten). bakın tirençkotun üzerine şu şalı da takalım nolur bir görün alırsınız ya falan.. neyse giydim, ama almayacam çünkü tirençkot sevmem, o parayı da vermem (599 tl). neyse, hepsini hesaplayalım sonra bakalım dediler. iyi güzel hesaplandı, o sırada gözlük var çok güzel olur size, köpek kayışı var almayı düşünür müsünüze kadar geldik. bana da sinir geldi. ilk kez böyle bir şey oluyor çünkü, defalarca tüm elbiselere bakıp çıktığım oldu çeşitli mağazalarda, bu ne ihtimam bu ne ısrar?

    neyse hesaplandı, fiyat maaşım kadar neredeyse. olmaz tirençkotla şalı çıkaralım dedim. üzüldüler, olmazlar, çok yakıştılar, ama iki gömlek fiyatına isterseniz gömleği bırakınlar... saniye saniye sinirim artmaya devam etti. hayır çıkarın almayacağım dedim. o zaman da fiyat sadece 599 tl düştü. şal dedim? aa onu da mı almayacaksınız ama çok güzel çok tamamladı kıyafetlerinizi.. hayır o şalı da almayacağım çıkarır mısınız dedim ama keşke kuzenimin dediği gibi, şalı mı çıkarırsınız yoksa hepsini mi bırakayım deseydim. neyse, baya suratım bozuk çıktım dükkandan.

    şimdi kuşkusuz almayabilirdim, ama ihtiyacım vardı ve kalıpları bana uyuyor. ama orada da her zaman güzel tasarımlar bulamayabiliyorum, hepsini beğenmişken aldım. sağ olsunlar bedenleri depodan çıkartmak, denerken beklemek gibi incelikler ve benden daha heyecanlı hallerini de es geçemem. ama alıyorsunuz, alın alın, bişi olmazlar, şalı istememişken (ben bile seçmedim modelin üzerinden verdiler) oraya sokuşturmaya çalışmalar güzel değildi.

    ayrıca, şu anda okuduğum yorumlar nedeniyle; aldığım pantolonları yıkayamayacaksam ne yapacağımı düşünüyorum, parayı akrilik ve polyestere verdiğimi düşünüyorum.
116 entry daha
hesabın var mı? giriş yap