9 entry daha
  • honda türkiyenin bok yemesidir.

    10 senedir honda kullanan bir fanatik olarak diyebilirim ki honda türkiye eline düşeceğine git keraneye düş daha iyi.

    bu dallamaların yedikleri nanelerin haddi hesabı yoktur.

    mesela bazı modelleri gönülsüz olarak ithal ederler. euro civic grubu , hb modeller , city ve jazz , cr-z gibi modelleri alırsınız bi bakmışsınız honda ithalatını durdurmuş. araba elinizde sik gibi kalır. piyasası ölür. parçası zaten serviste yoktur ingiltereden japonyadan gelicek denilir ama bir yandan da gelmemesi için fahiş fiyat çekilir. misal bir ufak parça aliexpress de 110 dolar iken * serviste 2500 lira ama beklersen 45 güne getiririz denilir.

    1.8 civiclerin ithalatı ötv zamları gelmeden 1 sene önce bitirildi. 2009 yılında kestiler ithalatı. çünki içeriden haber aldılar. ellerinde patlamasındı civic 1,8 ler. arabalar piç oldu.

    servisler desen ayrı rezalet ne denetim var ne eğitim. adamlara benzin deposunun yerini ben tarif ediyorum. yok yaw sen git evinde bekle diye gönderiyorlar. 2 saat sonra arayıp hakkaten depo ön koltukların altındaymış diye sırıtıyorlar yüzsüzce. bu arabın eğitimi dökümantasyonu yok mu?

    ayrıca yerli üretim hondalar bariz şekilde yabancı versiyonlardan kalitesiz. yabancı model alsanız parça sıkıntısı var.

    yılların hondacısıyım. uzak durun arkadaşım. arabaya bişey olsa servise düşerseniz resmen sikmeye çalışıyorlar. bir tampon 2500 far almaya kalk 5000 lirayı aşıyor. bunun sis farı tampon boyası var. düşünün önden ufak bir kaza yaptınız araçta 10.000 masraf var. aracınız anında perte çıkar. tramer kaydında 10.000 liralık kazayı abi ufak kaza diye izah edemezsin.
166 entry daha
hesabın var mı? giriş yap