13 entry daha
  • geçen hafta sonu kiev'de gitme şansım oldu arkadaşlarla. gittiğimiz mekan club rio. yanımda dört tane kız arkadaşım vardı. gitmeden önce 'bir olay çıkar mı ? rahatsız olurlar mı?' diye endişelerim vardı. ama çok aksine hem çok güvenli, hem de çok eğlenceli vakit geçirdik.

    kapıda sizi güvenlikler karşılıyor. tipinize, elinize yüzünüze bakıyor. sıkıntı varsa (çok sarhoşsanız vs ) sizi içeri almıyorlar. ben direk 'hanımefendilerle gireceğim bir sıkıntı yaşamam değil mi?' diye sordum. cevapları 'bir sıkıntı kesinlikle yaşamazsınız ama siz olamadan tek başlarına giremezler.' oldu.

    içeride üst taraması yapılıyor. daha sonra sizi iki kadın karşılıyor. ben diyeyim müdür, siz deyin personelden sorumlu kişi. öyle bir havaları var. son derece ciddi giyiniş ve görünüşlüler. giriş ücreti 400 uah.

    üstünüzdekileri vestiyere bıraktıktan sonra sizi iç bölmeye alıyorlar. burada üst kat ve alt katta geniş odalar var. direkler dizilmiş. kadınlar dans ediyor. her şarkıda bir sonraki direğe geçiyorlar. çok güzelleri de var, vasatları da. bahşiş verirseniz daha iyi gösteri yapıyorlar. yoksa sadece direk yanında dikilip ritim tutanı bile gördüm. bu geniş odalarda da oda sorumlusu gibi birisi var. bir kadını beğendiyseniz bu adamla konuşuyorsunuz; adam kadına söylüyor. kadın kabul ederse gösterisi bittikten sonra yanınıza geliyor. sonra özel odaya geçiyorsunuz. burada artık kadın neye izin verirse o kadar ilerleyebiliyorsunuz. parayı direk kadına veriyorsunuz. ben kucak dansı yaptırdım. 500 uah standart fiyat. ama üstüne bahşiş eklemenizi öneririm.

    içkiler buradaki standart bir barla aynı sayılır. ukrayna geneline göre pahalı.

    ben dört kız arkadaşımla hiç rahatsızlık hissetmeden içkimi içip, geyiğimi yaptım. bir çok çift vardı zaten mekanda. yolunuz kiev'e düşerse kesinlikle denemenizi öneririm.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap