1234 entry daha
  • hakkında üzerinde yaşayan yabancı nüfusun* %1,5'u geçmediği gibi gerçekleri söyleyenin ırkçı ilan edildiği ülke. aman bu arkadaşın yanında "iran şeriat ülkesidir" falan demeyin, sizi irticacı ilan edip jurnallayabilir.

    (bkz: eppur si muove)

    japonlar mozaik dedi ya la ahahasdjklflakdjakfl

    umarım bunu derken yayoi döneminde gelen toraijinleri falan kastetmiyorsundur. bunu bir tarihçiye söylersen sana ağzını bırakıp başka bir tarafıyla güler. japonya'nın %98,5'lik kısmı "yok" dediğin yamato ırkından oluşuyor, evet. yamato dediğimiz şey de jomon ve yayoi insanlarının 2 bin yıl önce karışıp günümüze kadar süregelen hali zaten. (jomon ve yayoi dönemlerinde bugünkü anlamda ne koreli var, ne çinli, ne japon.) mozaik arıyorsan 56 etnik gruptan oluşan çinlilere bakacaksın. kaldı ki japonya göt kadar ada ve adamlar ezelden beri burada yaşıyor, kassalar bile en erken yakın çağa kadar mozaik bir halk olamazlardı. xiongnulara ve etrüsklere bile türk deyip kendi atası ilan eden hitit, sümer kalıntısı adamlar japonlara bu konuda laf atmasın lütfen.

    yukarıdaki nüfus grafiği de sağcı bir japon dayının yazdığı kitaptan veya japon yanlısı başka bir taraflı kaynaktan falan değil, direkt cia verilerinden alınma. beni domuz gibi aşağılayacak amerika'nın gizli servisi olan hani. "cia aslında abd vatandaşı japonların kurduğu bir örgüt ve japonya'yı saf göstermek için gerçekleri yansıtmıyorlar" mı diyeceksin şimdi de? lozan antlaşması 2023'de bitiyor falan?

    burada bir ırkçı varsa o da -1945'ten beri- japonlar değil; japonya'nın %98,5'inin japon olmasını dahi kaldıramayan sensin. adamların kendi ülkesi lan. zaten merak etme, japonların nüfus artışı böyle devam ederse 500 sene sonra yoklar, ülke çinliler ve korelilere kalacak, ömrün el verirse kına yakarsın.

    ha bu arada dünyada izole afrika kabileleri dahil hiçbir topluluk ırksal, kültürel veya dilsel olarak homojen değilken japonya gibi tarih boyunca eline tuzluk alanın köpek gibi koştuğu, ülkenin kapalı olduğu döneminde* bile economic migrant dolu bir ülke hiç saf kalamaz, bunu iddia eden de yok zaten. senin gibiler de straw man yaparak kendi çalar kendi oynar.
2618 entry daha
hesabın var mı? giriş yap