3 entry daha
  • trabzon’nun en eski liselerinden biridir.fakat öğrenci başarısı olarak bakıldığında pek parlak bir okul değildir.her okulda olduğu gibi kaliteli öğretmenler bulunsa da (okuduğum dönemi baz alarak konuşuyorum) idare kısmı hep sıkıntı oldu.öğrenciyi okula hapis etti denebilir.duvarlarındaki demir teller buna örnektir.
    bana göre okulu okul yapan öğrenciyle arasındaki ilişkidir.yeri geldimi en ağır disiplin kuralları bile olsa katlanılır ama öğrenciye de hitap etmeyi unutmamalıdır. eğer böyle olmazsa öğrenci okuldan kaçmak için fırsat kollar idare öğrenciyi okulda tutmak için ya demir teller ya dakapıya güvenlikkoymak zorunda kalır.affan da öyle bir mükemmel okul ki ikiside var.ne kadar da harikulade.
    okulun güzel yanlarından birisi ise bahçe alanın gerçekten fazla olmasıdır.her türlü öğrenciye hitap ederdi.eksikler yok muydu vardı tabi ki ama idare ederdik.
    affan anadolu lisesi adına üzüldüğüm pek çok nokta var.uğraşılsa o okuldan her alanda çok iyi başarılar çıkar fakat şu anlık o uğraşa giren yok.umarım ki geniş fikirli öğrenciler ve öğretmen sayesinde ilerde daha iyi bir okul olmayı hedefleyip ona göre bir düzen kurulsun.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap