236 entry daha
  • insanda büyük bir beklenti oluşturup hiçbirini karşılamayan film. baya kötü bir film.

    bakıyorsun; kenan imirzalıoğlu, onur ünlü, haluk bilginer, serkan keskin. yan rollerde bile çok iyi oyuncular var. fakat senaryo kimse kusura bakmasın tam bir rezalet. bomboş bir senaryo. sahneleri her biri saçmalık kaynıyor. olay örgüsü zaten birbiriyle alakasız. kameraman ise senaryodan bile kötü. en klas en cool sahnede kameranın, izleyicinin dikkatini dağıtacak şekilde sağa sola oynaması nedir abi? arka sokaklar mısın sen?

    --- spoiler ---

    ilk sahnenin filmin geri kalanıyla ilgisi nedir? o kadın oraya nasıl geldi, neden geldi. yok. iddia ediyorum, finaldeki rusya sahneleri az geldi ve böyle bir sahne de serpiştirmek istediler. keza bu saçmalık başka türlü ortaya çıkamaz.

    kenan imirzalıoğlu gayet cool bir hırsız olmuş fakat karaktere dair hiçbir şey yok. sadece "o cingöz ama" gibi habire karakterlerin ağzından laflar işitiyoruz. zenginden alıp fakire dağıtıyormuş falan filan. ona dair 1 tane bile sahne yok. filmin başındaki saçmalığı çekeceğinize cingöz recai'nin namını anlatan eski hırsızlıklarından birini çekin ve biz de anlayalım "aaa evet hakikaten çok akıllı ve yakalanamayan bir hırsızmış bu cingöz".

    senaryo kötü demiştim. babasının intikamını almak hakikaten kötü bir fikir. bir de ülkenin sırları falan offf. sevgilisinin evinde kokteyl mi parti mi ne varken meryem uzerli'nin spor yapmaya çalışması, evde bir ton insan varken boksa tutuşmaları mı desem neyse işte. yazdıkça aklıma saçmalıklar geliyor.

    hakikaten ben sanırım büyük bir beklentiyle gittim. en büyük hayal kırıklığım da fragmanda "kılıktan kılığa giriyor" diye bas bas bağırıp ona dair tek sahnenin spor hocası kılığına girmiş olması. onda da kılık değiştirmek yok zaten. hakikaten o sakal bıyık fragmandaki kadarmış. harika keklenmişim.
    --- spoiler ---
348 entry daha
hesabın var mı? giriş yap