419 entry daha
  • pro clubs modu inanılmaz eğlenceli oyun. şu anda 5 arkadaşımla beraber kurduğumuz takımımızla 7. ligden çıkma mücadelesi vermekteyiz. 4 3 3 oynayarak tüm hucum oyuncularını kendi adamlarımızla doldurduk. defans için ise orta sahadakilerden biri any (yani kendi oyuncusu ile beraber bizden kalan oyuncuları da kontrol ediyor) ile mücadele ederek tüm defans oyuncularını kontrol ediyor. son 4 5 gündür her akşam istisnasız 8 9 maç yaparak inanılmaz eğleniyoruz. eğer bu şekilde oynayacak bir oyuncu arkadaş grubunuz varsa mutlaka ama mutlaka pro clubs'ı bir deneyin.

    oyuncu gelişimini oyuna müthiş yedirmiş gözüküyorlar. her maç sonrasında hem maç sırasında oynadığınız oyuna göre özellikleriniz gelişiyor hemde ekstra olarak skill points denen ve oyuncunuzun istediğiniz özelliklerini geliştirmenizi sağlayan puanlar kazanıyorsunuz. gördüğüm kadarıyla skill points oynanan maçtaki performansa değil, toplamdaki maç sayısına göre veriliyor. yenildiğim maçlardan sonra bile 4 5 skill points aldığım oldu.

    eğer tavsiye isteyen olursa bir yeşil kadar uzağınızdayım.

    not: pro clubs modunda kafayı yememek için yediğiniz saçmasapan gollere takılmadan arkadaşlarınızla muhabbetinize, keyfinize devam etmelisiniz. belkide bu modu oynayacaklar için en büyük tavsiyem budur. çünkü o saçmasapan gollerden sizde atacaksınız emin olun.
620 entry daha
hesabın var mı? giriş yap