6 entry daha
  • türmatsan'a iş yaptıracaklara bir takım tavsiyeler vereyim. öncelikle matbaa işinizin ne denli önemli olduğuna karar verin. çünkü kalite arıyorsanız yanlış yerdesiniz. kaliteli baskı ve matbaa işleriniz için hiç kafanızı yormadan daha profesyonel matbaalar ile çalışın.

    "kalite önemli değil ucuz olsun çamurdan olsun" diye düşünüyorsanız doğru adrestesiniz. ancak bazı yaptıkları iş gerçekten kaliteli olabiliyor. en iyi yaptıkları iş kartvizittir. teslim edilen işlerin genellikle %10 kadarı bozuk çıkabilir.

    grafikleri türmatsan grafikerlerine sakın yaptırmayın. hata yapma olasılıkları çok yüksektir. grafikerlerin kötü olduğu manasında bir şey demiyorum, grafikerler birer memur gibi sabahtan akşama kadar dandik bir samsung monitörüne bakarak zamanlarını tüketiyorlar. eğer grafikleri kendi bünyeniz altında yapma imkanınız varsa yapın, işinizi öyle teslim edin.

    katalog, karton çanta, cepli dosya gibi biraz mücellit zanaati gerektiren işlerinizi asla türmatsan'da yaptırmayın. 1000 adet kataloğun yarısını çöpe atma durumunda kalabilirsiniz.

    magnet, el ilanı, broşür, kartvizit gibi basit matbaa işlerinizi verebilirsiniz. bu ürünleri uygun fiyata 1 günde teslim alabilirsiniz.

    2017 yılbaşında topkapı dükkanını baştan aşağı bir yenilediler. açıkçası yenileme yapılırken biraz umutluydum. hizmet kalitesini de artıracaklarını düşünmüştüm ama yanıldım. sadece dükkanın dekorasyonunu yenilediler. yenileme demek içimden gelmiyor ama başka kelime telaffuzu var mıdır bilmiyorum. o kadar berbat bir dekor, o kadar zevksiz bir iç mimari kimin aklına geldi?
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap