11 entry daha
  • 3 senedir redditgifts aracılığı ile katıldığım etkinlik.

    ilk sene yaşça küçük ingiliz bir elemana denk gelmişim, bana sevdiğim çizgi karakterlerin resmini çizip kargolamış canım. hala asılı evimde :). benim hediye alacağım hıyar (o da iskoç) sadece "ben ot içmeyi severim" demiş olduğu için amazon uk'dan kendisine grinder, kaliteli sarma kağıdı ve az kanserojen zıvana almıştım. adam kafa olup olup beni anmıştır.

    ikinci senemde, bana çıkan (yine ingiliz) arkadaşa geek tshirt almıştım. ulaşmamış kargo, sonra kupa aldım baya güzel, o da uzun süre ulaşmadı, sonra ikisi de aynanda ulaşmış :). çok beklettim herifi ya çok üzülmüştüm. bana da tam doğum günümde (22 aralık), kendime sipariş verdiğim q-dice elvish dice seti gelmişti, ama 2 tane, sonra çaktım 2.si secret santamdan gelmiş :). horde dice bag'le beraber yollamış bir de. adamın dibi ya. nasıl denk getirdiyse, arasında kaldığım 2 zar setinden almadığımı almış, horde olduğumu anlamış bir şekilde ve doğum günüme denk getirmiş ( bu kadar bilgi yazmıyor redditimde :)).

    öyle işte, bu sene ilk defa düzgün para kazanmaya başladım, birine çok sağlam hediye alacağım heyecanla bekliyorum. keşke ekşi'de de olsa böyle şeyler.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap