3 entry daha
  • başarılı bulduğum bir dijital atölye çalışması.

    evet, zor değil; zira olay zor bir sınava tabi tutmak değil, az çok bilinen konuları derli toplu sistematize etmek.

    evet, kendi ürünlerinin tanıtımı yapılıyor; zira dijital pazarlamada piyasanın hakimi kendileri. yandex, microsoft, amazon, apple gibi firmalar da ek olarak bu eğitimin oluşturacağı iş hacminden fayda sağlayacaktır ama bu eğitimin sonunda kişinin kendisi de ciddi fayda elde ediyor. bildiklerini sistematize ediyor, sağlama sağlıyor ve nasıl kullanması gerektiğini az çok öğreniyor.

    adamlar bunu ücretsiz yapıyor, imkanlar sunuyor, bedava sertifika veriyor ama bundan kendilerinin fayda sağlamasından daha doğal ne olabilir ki? pazarı geliştirmek için çalışıyorlar ki daha sonra da bu pazardan en büyük payı da kendileri alabiliyor.

    sonuç olarak bu sistemi kullanan kişi de fayda görüyor mu? evet.

    o zaman bu platform yararlı bir platformdur. fakat çöplük ya da bataklık arazisini bir kişi kalkıp imar edince fayda gördüyse bu kişiyi hemen rantiyeci diye yaftalamaya hazır anlayış, bu gibi faydalı çalışmalara karşı da alerjik tepki verecektir.

    kısacası; yerel bir işletmecinin ya da kurumsal bir işletmenin pazarlama, sosyal medya vs birimlerinde çalışan kişilerin vakit ayırmalarını tavsiye ederim.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap