30843 entry daha
  • 2017-2018 sezonunda geride kalan 15 haftada çok iyi bir kadro kalitesi olmasına rağmen süper lig içinde pek başarılı olamamış takımım.

    şampiyonlar liginde çok ayrı bir motivasyon ile sahada olsak da aynı motivasyonu lige yansıtmadık. iki oyun arasında bu kadar fark olması çok düşündürücü ancak şampiyonluk şansı halen çok yüksektir.

    takım içinde birkaç dokunuşa ihtiyaç var. vida'nın gelişi önemli. bunun yanında eğer cenk gidecekse bize ceza sahası içinde hareketli, hırçın ve hızlı bir forvet gerekiyor. akıllara hemen aboubakar gelecektir. evet tam da aboubakar tarzında ama aynı zamanda becerikli bir forvete ihtiyacımız var. bayern maçları ile yüksek ihtimalle şampiyonlar ligine veda edeceğiz. gerekli dokunuşlar ile geçen iki senedeki başarı rahatça yakalanabilir.

    lig bu sezon çok enteresan geçiyor. takımlar arasında pek fark yok. üç, beş puanı çabucak kapatabilirsiniz. ayrıca şampiyonluk için belkide 70 puanın altında bir puan gerekecek.kimin ipi göğüsleyebileceği 25. hafta gibi ancak anlaşılır düşüncesindeyim.
25303 entry daha
hesabın var mı? giriş yap