274 entry daha
  • görmüş, geçirmiş, belli bir entelektüel birikime sahip kadınların "erkek dediğin masaya yumruğunu vuracak, yeri gelince dövecek yeri gelince sövecek" dediğini duyunca çıldırıyorum, ben erkeğim sen benim cinsimi orda yüceltirken ben bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorsam burada bir terslik vardır. yukarıda bahsettiğim donanımdaki kadınların böyle erkeklere gidip de sonra şiddet görünce zırlaması bence de çok saçma.

    lakin her şey öyle değil işte. gerçekten çok zor şartlar altında büyüyen kızlar da var. annesinden, babasından, abisinden gerek fiziksel gerekse psikolojik şiddet gören de var. ailesi bu kızlara hayatı zehir ediyor, o da kendisine değer verdiğini düşündüğü ilk erkeği bu hayattan bir kaçış yolu olarak görüyor. ailesinden görmediği sevgiyi, saygıyı ondan göreceğini düşünüyor fakat öyle olmuyor, o hayattan kaçmak için sığındığı erkek de ayrı bir orospu çocuğu çıkıyor o da şiddet uyguluyor en sonunda da öldürüyor.

    şimdi sorarım size, ikinci paragrafta bahsettiğim kızların/kadınların ne suçu var? kendisine değer vermeyen, sevgi göstermeyen bir aileden dünyaya gelmiş bu kızın ne suçu ne günahı var? sosyal çevresi onu bu durumlara itiyor, hayata zaten doğuştan 1-0 yenik başlarken yaşı ilerledikçe daha da kötü hale geliyor.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap