9 entry daha
  • 2017 yılında istanbul'un göbeğinde kadıköy ilçesinde 3.5 aydır internet hizmeti alamıyorum.

    ekim ayında aynı ilçe içerisinde başka bir mahalleye taşındım. taşınmanın hemen öncesinde sağlayıcım olan superonline'ı aradım ve nakil istediğimi söyledim. fiber var taşıyalım dediler.

    adamlar geldiler. yokmuş altyapı ne adsl ne fiber ama biz siz apartman adına başvuru yapıyoruz dediler. o gün bugündür o başvurudan hiçbir haber alamıyorum. sanki uzaya gönderilmiş gibi başvurum. call center'dakilerin hiçbir fikri yok. altyapı yok diyorlar. ne zaman olur diye soruyorum. bilmiyoruz diyorlar. 1 gün mü 1 sene mi bilgi verin diyorum. biz bilmeyiz diyorlar. bilen birine yönlendiremiyorlar. çıldırma noktasına geldim.

    hadi dedim denize düşen yılana sarılır. türk telekom'u aradım. yalvarıcam resmen evime internet bağlayın diye. adam diyor ki türk telekom ofisine gidip dilekçe vermen lazım. hadi geçtim aramayı dilekçeyi faks çeksem. yok o da olmuyor. utanmasalar ankaraya ptt yoluyla mektup gönder diyecekler. hatta işten çıktım gittim dilekçe verdim diyelim. aylarca da o sürecek eminim. işin kötüsü hiçbir şekilde takip edemiyorsun süreci. binanızın bodrum katına inip bakın cihaz kurulmuş mu diyorlar.

    gerçekten çıldırmak üzereyim. millete anlattığımda evet ya biz yeni taşındığımızda da 6 ay internetsiz kalmıştık da tanıdıkla hallettik gibi yorumlar duyuyorum. tanıdık nedir yahu?

    2017 yılında internet için faks çekip tanıdık mı bulmam gerekiyor?
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap