• antalya'nın manavgat ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan sürücü, polisin anonsuyla seyir halindeki bir tanker şoförü tarafından sıkıştırıldı. hareket edemeyen otomobilin sürücüsü kelepçelenerek gözaltına alındı.

    sürücünün ehliyetinin olmadığı ve kullandığı başkasına ait aracın da muayenesinin bulunmadığı belirlendi. sevban enes k.'ye trafik güvenliğini tehlikeye atmak, ehliyetinin ve muayenesinin olmaması ile çevreyi rahatsız etmek suçlarından toplam 4 bin 830 lira para cezası uygulandı.

    kaynak

    simdi haberi paylastik okuduk. merak ettigim bir mevzu var zaten kacmakta olan bir arac icinde bomba mi var ot mu var bok mu var belli degil sen anons yapiyorsun durdur araci sıkıstir diye hem de tankere... ee yavrucugum ici lpg dolu olsa o tankerin ve carpsa ne olur acaba?

    bunun adi sorumsuzluk degil midir buna mudahale edecek kimse yok mu bu ulkede?

    gectigimiz gunlerde giresunda sozde basarili bir operasyonla dur ihtarina uymayan ihbarli bir arac ters seride girdi sehir merkezinde havaya ates acti ve 20-21 yasinda bir cocugun kullandigi araca carpip onun canini alarak yakalandi?

    polislerimizin olaya mudahale anlayisi bu mudur? yoksa ben mi osuruktan teyyare yapar haldeyim merak ediyorum.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap