7 entry daha
  • eski modellerinin üzerindeki üzerindeki ikiser santimetrelik harman kardon'larla inanilmaz ses veren, pc'mize taktigimiz canavar gibi creative i-trigue 2.1 'den bile daha kaliteli çikisi olan giris seviyesi apple ürünü.

    97-98'de çikan ve simdikilere göre asiri basit kalan imac'ler bile dijital videoya hazir olarak gelirdi, kamerayi takin ve hemen editlemeye baslayin, o derece hizli ve kolaydi.

    hem sadece dijital kamera degil, takmayi düsünebileceginiz hiç bir donanimda sorun çikarmazdi. orijinal satis fiyati 7-8 yil önce 700-800 dolar olan* en alt modellerinde bile zamanina göre çok iyi olan ve pc sahiplerinin pek haberdar olmadigi agp*2 destekli ati rage ekran kartlari bulunurdu, düdük kadar imac'te unreal'lar, quake'ler su gibi çalisirdi, hakkini yememek lazim.

    fan içermedigi için çalistigini anlamazdiniz. 10 gb'lik kapasitesi yetmeyen imac dv 400'üme pc'ler için satilan 40gb'lik bir hd takmistim vaktinde, yüksek hizli bir hard diskti ve tek duyulan ses onun viziltisi olmustu.

    artistik bir özelligi de uyuma moduna geçirdiginizde çok hafif bir nabiz sesi esliginde yesilden sariya dönen ve azalip çogalan* güç isigidir.

    artik hakkindaki elestirileri 90'larin ortasindan kalan eski nesil sistem 8 ve 9'lar üzerine degil de yeni sistem 10'un günahlari ve sevaplari isiginda üretmek gerekir, yoksa donanim olarak her daim kusursuzdur. çok dayaniklidir, ayni hat üzerinde bulunan pc'lerin yandigi voltaj inis çikislarina bana misin demez.

    eski amerikan arabalari gibi uzun ömürlüdür, her apple ürünü gibi çocuklariniz da, onlarin çocuklari da kullanabilir, yeter ki pencereden atmayin, monitörünü çekiçle kirmayin... günümüzde bilgisayarin uzun ömürlü olmasi kesinlikle aranan bir özellik degil ama 30 yil sonra gramofon ya da lambali radyo gibi nostalji nesnesi haline dönüsecek bir makinanin hala cillop gibi çalisacagini bilmek de güzeldir. 78 model apple'lar ve 84 model macintoshlar* bile su anda çatir çatir çalisiyor, ister inanin ister inanmayin.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap