3 entry daha
  • uzun zamandir pe$i sira ko$tugum bi hatun vasitasiyla tanimi$ oldugum er ki$inin sundugu, sunuyor oldugu, sunacagi onedio youtube kanali vasitasi ile izleyici kitlesine ulastirilmakta olan internet hedesi.

    samimi midir, gercekten para kazanmak ugruna mi yapiliyordur net bir ahkamda bulunmak dogru olmaz. lakin sunucu er ki$i mevcut her durumda onedio'dan yapmi$ oldugu eylem kar$iliginda bir ucret aldigini izleyici kitlesine duyurmaktadir.

    ilgimi ceken en onemli noktalardan biri, ismi duyulmu$ ve youtube'da kanal acip oradan da bazi eylemler ile yurumek isteyen bazi unlulerin** kendi youtube kanallarinin reklaminin oguzhan ugur tarafindan yapilmasini istediklerinden mutevellit belki onedio araciligi ile belki oguzhan ugur sahsi araciligi ile olu$umlarinin varligi adina konuk olduklari program olu$udur.

    samimidir yahut degildir fakat belli bir kitleye hitap ediyor olmasi, oguzhan ugur'un evimizden biri tavirli sunumu, televizyon programlarindan ayri duru$u**, yapmi$ oldugu i$i farkli ve izlenebilir kilmaktadir.

    ruzname isminin yerine 2. ya da 3. programinda bahsettigi p!nc ile degi$tirmesi isabet olmu$.

    ekibini dogru secmesi, dogaclama olmasi*, milliyetciligi, asker cocugu olmasi, firlama ve en nihayetinde bir p!nc olmasi dolayisi ile bana gayet izlenilebilir gelen program.

    varligini ve hatta ileride televizyonlarda talkshow tarzi yapimlarla gormek istedigimi belirterek basarilarinin devamini dilerim sayin oguzhan ugur.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap