• gerçek bir hayranı olan erkeğin korkusuzca meydan okurcasına ilan-ı aşkıdır.

    güzeller güzeli danla’ yı çok sevmiş bir erkeğin biricik ecesine fırsatını bulunca yaptığıdır.
    uzun sarı saçları, gülen pembe yanakları ile şuh kahkhaların sahibesini uzun zamandır takip ederdim ama kısmet bugüneymiş.
    hiçbir erkeğin cesaret edemediği yalnız gerçek bir erkeğin davetidir bu ilan.

    sevgili azizem danla bilic, siz nasıl you tubenin kraliçesiyseniz ben de ekşi sözlüğün kralı yani don juanıyım. diğer erkekler gibi titrek olanlardan değil. onlar korkak onlar ezik pespaye oldukları için anca çamur atma adı altında eleştirirler. sadece ötekileştirmeyi ve aşağılamayı marifet sanarlar. çünkü kendinde olmayanı istemeyi bu şekilde dillendirirler.
    ekşi kızları desen yine aynı her biri ayrı bir paçoz her biri ayrı bir kıskanç. laf aramızda ben bile çoğundan güzelim desem yeridir. sizi çekemiyorlar azizem. e nasıl çeksinler, sizi gören kızlar hz. yusuf’u görünce elma yerine parmaklarını kesen kadınlar gibiler.

    bense tüm bunlara inat sizi seven, varlığınızla her daim mutlu olan biriyim. sizi uzaktan sevmek bile yeterken teşrif edip sözlüğümüze geldiniz. geldiniz de şu arsiz gönlümü yeniden müşevveş edip ele geçirdiniz kraliçem.

    kendinize has sesiniz halisane güzelliğiniz beni sarhoş etti. eve hanım valideye gelin olabilecek gerçek bir hanfendisiniz.

    eğer siz de uygun görürseniz hoş sohbetiniz eşliğinde gözlerinizde mihman olmak isterim.

    bi çayımı içer misiniz sevgili danla?
    sizi çok seviyorum.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap