20 entry daha
  • röportajın tamamını dinledim.

    soruları soran adam profesyonel bir demogog ve goygoyun ve retoriğin dibine vuruyor, bütün röportajı manipüle ediyor. ama haklı soruları var.

    karşısındaki hanımefendi gerçekten tedirgin, ingilizceyi konuşurken zorlanıyor, kendine güvensiz ve son derece beceriksiz yanıtlar veriyor. haklı argümanları bile dile getiremiyor ve konuşmanın içine sıçıyor. türkiye'yi temsil ettiği için ülkem adına üzüldüm ve utandım. her ne kadar ak parti'yi desteklemesem de bu operasyonla ilgili yapılan hareketlerin son derece haklı ve meşru zeminlere dayandığını düşünüyorum fakat bu ravza kavakçı hanımefendinin iletişim kurma beceriksizliği nedeniyle haklı davamızı dahi haksız hale getirmiş durumdayız.

    neyine güvenerek bu röportajı vermeye çıkmış anlamadım. bokunu yutmuş kaz gibi her soru karşısında hık mık diyerek yalan söylüyormuş gibi bir izlenim yaratıyor ve ne verdiği cevaplarla ne ses tonuyla ne vücut diliyle en ufak güven dahi vermiyor. daha ziyade suçlu psikolojisi içerisinde eziklik sergiliyor. karşısındaki adam da kurnaz olduğundan acımamış, darmadağın etmiş. madem ingilizce'de kendini ifade etme konusunda bu kadar beceriksizsin kompleks yapmasaydın da türkçe konuşsaydın, düşünür ve zaman kazanırdın en azından. sorulan her soruya knee jerk, refleks vermek zorunda da değildin. resmen dersine hiç çalışmamış sözlüye çıkarılan tembel ilkokul öğrencisinin vereceği tepkileri vermiş kadın. yazık. çok yazık. bu kadar profesyonel bir demogog'un karşısına bu kadar amatör bir konuşmacıyı çıkarıp türkiye'yi dünya kamuoyu gözünde haklı iken haksız duruma düşürmek, üstelik bu kadar hassas konularla ilgili hiçbir şey bilmeyen birini demeç vermeye çıkarıp kurda kuzuyu yem yapmaktan başka bir şey değil. nitelik ve vasıf bırakmadılar ki bürokraside, diplomaside, ona monşer buna ittihatçı dersen geleceğin nokta işte tam olarak budur. yazıklar olsun.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap