10 entry daha
  • öncelikle bu murat duran isimli dolandırıcı arkadaşla hislerimi güldür güldür mesut çok güzel özetlemiş:

    ben buğa kuruliyruğm heee!

    büyük ihtimalle bu sığırın takipçi sayısı, benim buradaki paylaşımlarımdan sonra azaldı. o yüzden bu aç köpek gibi, yalanlarla dolu bir video hazırlamış ve kendini "anlatmış" asdafasdsafa.

    arkadaşın "açıklaması" burada

    "özet geç, bu sığırı bize dinletme" diyenler için, diyor ki;

    "bu sadık isimli vatandaş da, diğerleri gibi çocuğuma hediye baaağbında bana bağışta bulundu, sonra gruba katıldığının 3. dakikasında benden coin istedi, parası 1 saatte artmayınca da "öldük, bittik, çöktük" diye moral bozmaya başladı. zaten bu başka gruptan "ajan" olarak gelen bir adam, adımı kirletmeye çalışıyor."

    öncelikle herhalde herkesi kendi gibi sığır sanıyor. arkadaşım benimle ekran görüntülerini paylaştı. hepsi tek tek aşağıda, kendisinin nasıl "bağış" topladığını görebilirsiniz.

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    görüldüğü üzere kendisinin pek de "çocuğu için bağış" toplamadığı ekran görüntülerinden anlaşılıyor.

    yalana kundaktaki bebeği alet etmek ancak bunun gibi düşük adamdan beklenirdi.

    gruptan burayı takip edenler var demek ki, bu çakma trader'a güvenerek 10 bin tl para kaybeden bir arkadaşın yazdıklarını paylaşıyorum ismini gizleyerek.

    not: bu resimdeki paylaşımlar bu elemanın dolandırıcılığıyla alakalı değil, buna güvenip yatırım yapma kararı elemana ait tabi. ama bu ekran görüntüleri analiz yoksunu çakma trader olmasıyla alakalıdır. grubuna dahil olan arkadaşlar; bu adama güvenerek yatırım yapmayın!

    1

    2

    3

    4

    son olarak, ilk paylaştığım ekran görüntülerindeki bilgilere istinaden, bir avukat aracılığıyla arkadaşım dilekçe oluşturdu ve kendisi hakkında şikayette bulundu. ayrıca bimer'e de şikayet etti. şikayet metnini de aşağıda görebilirsiniz.

    şikayet metni

    umarım gruptaki arkadaşlar da bunları okur ve bu dolandırıcının onları kandırmasına engel olabilirler.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap