26 entry daha
  • günümüzde sözleşme dahilinde, hatta bazen bunları da aşarak insanları soymayı aldatmayı görev bilmiş kuruluşların aksine, gerçekten müşterisine anlayış ve kolaylık gösteren aracı portal.
    2018, 4-10 şubat tarihleri arasında roma'dan araç kiraladık, 123 tl kiralama yaklaşık 365 tl de sigorta bedeli ödemiştim, roma'da kiralama şirketi goldcar sürücü belgemin uluslararası standartları karşılamadığını söyleyerek, beni yasalar ve polis yaptırımı ile korkutmaya çalışarak "tam garanti" paketi almaya zorladı. çeşitli nedenlerle kabul etmeyip vazgeçtik , burası ayrı bir konu, bu esnada iptal ya da rezervasyon değişikliği yapalım ki paramız belki yanmaz diye düşündük. goldcar yetkilisi rentalcars ile iletişime geçin dedi, aradık ancak açan olmadı. neyse kısacası türkiye'ye döndükten sonra rentalcars'a durumu özetleyen bir mail attım.
    kendileri, normalde böyle bir işlem olamayacağını, hatta iptal için önceden haber vermemiz halinde kiralamanın 3 günlük bedeli oranında iade olacağını belirtti, ancak kiralama şirketi ofisinde kendilerini aradığımızı ve yanıt alamadığımızı da dikkate aldılar sanırım, bu yüzden ücretin tamamını geri ödeyeceklerini beyan ettiler, bunun üzerine rentalcars üzerinden yaptığım sigorta bedelini de kapsayıp kapsamadığını sorduğum zaman, sigortanın rentalcover isimli aracı kuruluşla yapıldığını ancak onlardan da iade alabilmem için çalışacaklarını beyan ederek gönlümde taht kurdular.
    anlayış, ilgi ve yardımseverlik konusunda iyi iş çıkardıklarını söyleyebilirim.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap