6 entry daha
  • son 4 senede projesoft 5 ve son çalıştığımız firma. onlar ile b2c , b2b ve n11, gittigidiyor, hepisburada ile erp entegrasyonu için çalışıyoruz. .burada yaşadıkalrımı size aktarmak isterim.

    1.destek ekipleri gazi antep'de ve bilgisayar mühendsilerinden oluşuyor. eğer istediğiniz işi ekibe sayısal olarak tafi edebilrseniz çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülüyor. fakat projenin ilk başlangıcından onların istediği şekilde talep oluşturmakta zorkandığımız için iletişimimiz aksadı. daha sonra talepleri onların istediği gibi sayısal hale getirince sorunsuz bir şekilde yerine getirdiklerini gördük.

    2. admin panelleri sektör lideri odlğunu söyleyen firmalara göre karışık. fakat kullanmaya başladıktan sonra alışıyorsunuz ve size ne kadar da çok fonksiyon sunduğunu görüyorsunuz. bu da sizi aklınızda olmayan kampanyalar yapmaya yönlendiriyor. mesela biz sepet sayfasının koduna erişilebildğini gördük (sadee html, css değil bir tempalte motoru var ve bilgi işlemcimiz kod yazabiliyor) ve burada rakiplerimizin yapmadığı kampanyaları yapmaya başladık.

    3.bugüne kadar 5 firma değiştirmemizin sebebi bayi satışlarımız ve bayi grubuna göre ayrı kapmanyalar ve ayrı ürün sayfaları tasarlayamamızdı. burada hiç sorunsuz biçimde farklı müştrilere göre ürün ve sepet sayfaları tasarladık (bayiler için excell gibi kategori sayfası alt alta, son kullanıcı için 3 lü listeleme). tabi template motorunu öğrendikten sonra taleplerimizi kendimiz yapar hale geldik.

    4.erp entegrasyonu bugüne kadr en çok zorlandığımız konu idi. bize sağlanılan rest api yanında veritabanındaki farklı alanlara da bazı bilgilerin eklenmesi gerekiyordu. ilk kez bir firma önce sipaişi rest api ile yazdı ve peşinden sql ile bu alanları bizim istediğimiz gibi güncelledi.

    5.bulunduğumuz sektör gereği en çok satışı kombin ürünler ile sağlıyoruz. burada hemen hemen her çalışyığımız firma (ikisi hariç) bu modülü bize sağladı. fakat burada bu kombinlerin stoğunu doru sorgu ile birtek projesoft erp den çekti.

    6. ürün ve kombinlerimizi aynı zamanda n11, gittigidiyor ve hepsiburada da da satıyoruz. bugüne kadar çalıştığımız firma veya entegratörler bu entegrasyonu yapıp siparişleri de çekme işini zaten yapıyorlarıd. bizim talebimiz bu sipaişlerin erp ye yazılması yanında tahsilat fişlerinin de erp ye yazılması idi. projesoft bunu sağladı ve hatta n11 ile gittigidiyor için web servislerinden mutabaktaları çekip tahsilat fişlerini de kapattı.

    eğer projesoft ile çalışmak istiyorsanız ve taleplerinizi sayısala dökerek anlatabilcekseniz sorunsuz bir hizmet alaaksınız. ama sizin de iş süreçleriniz de daha önce bizim de oldğu gibi sadece kağıda yazılmış temennilerden ibaret ise (e-ticaret sitesi seo desteklemeli gibi.) bizim çalıştığımız 5 firma ile de zorluk yaşayacaksınız.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap