242 entry daha
  • amasya’da acemiligini yapmis ve bugun yemin etmis biri olaraktan mart grubuna simdiden gecmis olsun diyorum.

    bizim bolukte uzun/kisa yari yariyaydi ve uzun donemlerde cok mal oldugu icin devamli ceza yedik. diger yandan baska bolukte hep kisa donem vardi onlarla konustuk cok rahat yaptik dediler. sunu unutmayin kisisel ceza yok biri konusur herkes istikamet yer veya surunur. anlatacak cok sey var onerecegim sey goz onunde olmayin. olursaniz gel sunu yap derler. sirada en arkada olun. en onde olanlar ilk gunden tuvaletci oldu ben 25 gun boluk onunde yere bakarak takildim.

    komutan ehliyeti olan var mi diye sorar mallar parmak kaldirir. nolur? cop kovasi tasinir. asla goz onunde olma hicbir seye de atlama.

    egitimler komutana gore degisiyor. bazisi sanki hakkariye gidiyormusuz gibi silahla surunmekten tut intikal nasil yapilira kadar ogretirken baskasi hic siklemeyip sozel olarak anlatiyor. ben yuruyus yaparken yag olarak gidiyor diye seviniyordum baskasi devamli bu nasil yer hapishane diyordu. iyi tarafindan bakmaya calisin bitecek.

    acemilik bitti bakalim usta birligim kibris.

    son olarak da aileniz gelmiyorsa torene gitmeyin. biz kaldik torene gidenlerden iki saat once ciktik. torene cikmamak icin herkes topal oldu. yalanciyi sikmiyorlar.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap