180 entry daha
  • benevolent diktatordur. halkinin iyiligini gozetir. insan olmasi dolayisiyla hatalari vardir ama en azindan olayi asla kendisini ve cevresini zengin etmekten ibaret olmamistir. maresal unvanini da cephede almistir. dil bilir, egitimin onemini bilir, harf devrimini yapmistir.

    2019'da baskan olmak adina israil'in westbank'i isgaliyle denk hareketlere girisen, oluk oluk kan akitan, ortadogu'da baris ile neticelenebilecek butun senaryolarin onunu kapamis, yalanci, dolandirici, hirsiz, kaypak, yurtdisi hesaplari olan, teroriste ugursuza dolandiriciya once kefil olup sonra timsah gozyaslari doken, 7 sulalesi asla cephe yuzu gormeyecek, cahil, 4 duvari olan her seyi imam hatip ilan edip tedrisat'in orta yerine sican, trilyoner tek (zayif) parti diktatoruyle arasindaki tassak farkini samimiyetle gorememek, bence fiziken mumkun degildir.

    edit:
    buna cevab veremedin: (bkz: #74094974)
    bari buna cevab ver, hem daha opinion based, digeri gibi catir catir got etmeli degil. ki entelektuel durustlugune biraz inanabilelim. farkli dusunmen asla sorun degil ama kendin dahil herkese saygisizlik bu yaptigin.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap