5 entry daha
  • başlığı açarken vatanseverlik kasan beğeni için göt atan bir adet pezevengin, az önce ne hikmetse, “kardeş onzaman şehide kelle diyeni de şikayet et” dediğimde

    “ şu konjonktürde toplu bir hareket olmadığı için bu tarz anarşistliklere gerek yok” şeklinde bir anda çark ettiği, şehide hakaret edeni 5 dakıka önce ihbar etmek vatanperverlikten konu kendi götünün tehlikeye düşmesi olunca birden bu eylemin vatanseverlikten, anarşistliğe dönüştüğünü bizlere gösteren yavşaklıklae bütünü.

    ne oldu kardeşşşşş???? az önce vatanı koruyordun? elimden gelen bu bıdıbıdısı ediyordun ne oldu?

    ne kolay götün tutuştu öyle? yaaaa işte bak, sen burda gencecik çocukların üstünden pirim yapasın diye, orada dağda taşta çamurda kimi vatanı için, kimi görev icabı kimse bilemez asker olduğu için orada canını hiçe sayıyor ve sen hala popülizm peşindesin... sikerker evladım.

    öyle gelip de üç kuruşluk popülizm ile, işin içine teröris falan fistan iki de entry bulup referans verip insanların hassasiyetleri ile oynayamazsın! adamı itin götüne sokarlar.

    sen git istediğin kadar pkklı de terörist seviici de, ne kadar amerikan köpeği varsa nefret ettiğimi az çok takip eden herkes bilir. bilmeyen sizin gibi götler ise ancak yazdıklarıma cevap vermek yerine boş çene yapar. sikik seni!

    tanım yapacak olursak, kendi götü sözkonusu olunca vatanseverliği anarşizm olarak gören bir adet dallamanın insanların hassasiyetleri ile oynamak sureti ile beğeni alamasından başka bişey değildir.
30 entry daha
hesabın var mı? giriş yap