• trabzonspor'un yine karşısında en az 4-5 eski oyuncusunu izleyeceğimiz bir maç olması bir yana, asıl bu sene ligin 8. haftasındaki maçın da rövanşı. aslında "rövanş" belki yanlış bir tabir, "devam filmi" bile olabilir.

    zira ben unutmuştum bile o maçı, hafızam kolay sıfırlıyor öyle skorları ama baktım da, ilk yarıdaki maçta trabzon'da tarihi bir skorla 6-1 kazanan ve plakayı tabiri caizse tersten yazdıran akhisar belediye ersun soytarısının görevine son verilmesine vesile olmuştu.
    (bkz: 15 ekim 2017 trabzonspor akhisar belediyespor maçı)

    o yüzden korkak futboluyla trabzonspor tribünlerinden artık tepki çeken rıza çalımbay'ı da izmir'den trabzon uçağı yerine direkt istanbul'a gönderecek bir sonuç olursa şaşırmam bugün.

    başka bir bakışla olası bir ev sahibi galibiyeti ile okan buruk hoca ve talebeleri kendisini getirdiği gibi, götürmüş de olur. açıkcası ben rıza hocadan geçen hafta beşiktaş maçıya son kalan ümidimi de kestim. o yüzden yeni yönetimden önce gönderilmesini de istiyorum, gerekirse takım hocasız çıkar maçlara.

    ama diğer taraftan trabzonspor forması sahaya çıkıyorsa, şartlar ne olursa olsun maçın favorisi de trabzonspordur, teleset mobilyacılar hiç alınmasın.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap