305 entry daha
  • "elini çekti" denilen pozisyon saliselik bir andan ve hayatında bir kere olsun futbol oynamış birinin "elini çekti" demeyeceği türden bir durumdan ibaret.

    uzun uzun anlatmayacağım. serkan kırıntılı şutu kurtaramayacağını anladığı anda refleks olarak elini vücudunun altına götürüp kontrollü bir düşüş sağlıyor. bakın tekrar ediyorum "refleks" olarak.

    ayrıca gerçek hayat ile izlediğiniz 3-5 fps'lik boktan gifleri bir tutarak yorum yaparsanız böyle komik duruma düşersiniz. evet güzel kardeşim o paylaştığın giflerde top sanki süzüle süzüle geliyor, kaleci bir el uzatsa topu yakalayacak gibi görünüyor ama gerçek hayatta göz açıp kapamaktan daha kısa bir zamanda gerçekleşiyor olay. serkan'ın eli ile top arasında hala çok az da olsa bir mesafe var ve o kadar küçük bir zaman diliminde elinin oraya yetişemeyeceğini tahmin ediyor. "yılların getirdiği kalecilik refleksleri, aynı şeyleri binlerce defa yaşamış olmak" bunlar siz koca götlüler için bir şey ifade etmeyebilir fakat işte tam da bu yüzden serkan kırıntılı kontrollü şekilde düşerken siz haftada bir gittiğiniz sikik halı saha maçlarından sonra "ters hareket yaptım sakatlandım bro" diye ortalıkta dolaşıyorsunuz.
332 entry daha
hesabın var mı? giriş yap