78 entry daha
  • "meraba, naber, nasilsin, aa oyle mi oldu, ne guzel, evet tabii, gecmis olsun, oldu, sevindim, iyi gunler, selam soyle" diyalogu disina tasan, gorusme frekansi cevredeki diger insanlara oranla yukselen veya -buna dikkat- sabit tutulmaya calisilan, suresi uzatilan, beraber yapilanlarin cesitligi arttirilan arkadasliklarin hepsini kapsayan; ancak kadinlar, ibneler ve nadiren testosteron yoksunlugu ceken erkekler tarafindan varligi, olurlugu iddia edilen; dunyada en cok inanilan, inanmayanlarin dahi dogru oldugunu iddia ettikleri yalan.

    insanlarin bu derece kendilerini kandirmasinda en buyuk pay arkadaslik giysisi altinda besledikleri bilincli/bilincsiz arzulardan duyulan heyecani kaybetmek istemeyen gruplarin hem birbirlerine yalan soylemesinde hem de cevreyi arkadas olduklarina ikna etme cabasindadir.

    ozellikle belirtmek istiyorum ki bu bir kisim arzularin daha fazla bilincinde olan, haliyle kaybetmekten daha cok korkan ve dolayisiyla bu yalanin desteklenmesinde en buyuk payi olan erkeklerdir. nitekim erkek dedigin cinsel durtulerini kontrol etmekte kadina gore daha fazla zorlanan bir varlik iken (giris) bu durtuleriyle gercekleri daha cabuk gorme yetisine sahiptir (gelisme). isbu halde inkar, ibnelikten daha ibnecedir. (sonuc)

    meali: ister erkek ister kadin olun ama ibne olmayin. cunku o her seyi goren ve bilendir.*

    konuyla alakali: (bkz: kadin) (bkz: erkek) (bkz: ibne)
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap