373 entry daha
  • anakin'in dark side'a geçmesi için - jedi'ından sith lordu'na - herkesin var gücüyle çalıştığını gördüğümüz, anladığımız filmdir kendisi.

    --- spoiler ---
    ey jedi counsil ve özellikle mace windu! sözüm en çok sizedir! kardeşim sen çocuğun hevesini kursağında bırakırsan, hiç bi bok yaptırmazsan, içindeki - bugüne kadarki tüm jedi'lardan fazla olduğuna inanılan - force'u kullanmasına izin vermezsen, sonuçlarına da katlanırsın. hiç beklemediğin anda patlayıverir, hepinizi kılıçtan geçiriverir alimallah.

    bir insana böyle davranılır mı kardeşim!

    yanlış davranış örneği 1:
    mace windu: anakin'cim. young skywalker'cım. seni alıyoruz almasına da jedi counsil'e.. seni master yapmıyoruz. (burda tüm jedi'lar aynı anda türk filmi kötü adam gülüşü yaparlar.)
    anakin: ama.. ama.
    mace windu: sus! büyüklerinle düzgün konuş bakayım young skywallker! sen şimdi geç kenara, uslu uslu otur bakiym. fazla da sesini çıkarma. ha.. oturmadan önce obi wan abinle bana 2 çay kap gel. obi abi'ninki bol demli olsun. benimkinin yanına da ekstradan iki şeker koy.
    anakin: yes master..

    yanlış davranış örneği 2:
    anakin: palpatine, general grievous'un yerini çözmüş, gidip yokedelim hadi. haa. bu arada benim gitmemi istiyo palpatine.
    yoda: olur mu kardeşim öyle şey! sen daha portakalda vitaminken biz kız keserdik, mahallenin huzurunu bozan gençleri falan döverdik. buralar hep bizden sorulurdu. sen otur oturduğun yerde. fazla da çıkarma sesini. hadi obi wan kardeş sen bak bakayim grievous ne alemdeymiş..
    mace windu: o zaman karar verildi. obi wan, grievous durumunu irdeleyecek, anakin de hepimize birer tavşan kanı çay getirecek.. toplantı da çaysız çekilmiyor değil mi arkadaşlar? heh heh heh…
    anakin: yes master..
    mace windu: benim çayın yanına bol şeker koymayı unutma anakin’im. canım hadi biraz çabuk.

    yanlış davranış örneği 3:
    anakin: windu abi! windu abi! acayip bi şey öğrendim abi! palpatine sith lord’un ta kendisiymiş abi! ayrıca senin arkandan da ileri geri konuştu abi.. burda ağıza alınmayacak laflar etti..
    mace windu: ulan şerefsizim aklıma geldiydi. beyler! hadi toplayın kahveyi. adam dövmeye gidiyoruz.
    anakin: abi adam çok güçlü. bak demedi deme. bana ihtiyacın olur gibi geliyor bana.
    mace windu: hadi len ordan.. kivi suratlı.. büyüklerin işine karışma sen. bak ne güzel, geldin, haber verdin.. tabi bi yalan çıksın dediğin, ben biliyorum ne yapıcaamı sana.. hadi canım sen şimdi git jedi counsil odasında bekle bizi. çayı da demlemeye başla ufaktan. uzun sürmez bizim işimiz
    anakin: yes master..

    ve tüm bunlar sonucunda, anakin, fokurdayan çaydanlığın sesi eşliğinde, coruscant semalarına baka baka, hayatının en önemli kararını verir. atlar speeder’ına, gider palpatine’in ofisine..

    anakin: abi öldürme onu! önce yargılanması lazım!
    mace windu: oğlum tam düşürmüşüm, tüm dertlerden kurtaracam galaksiyi!! karışma lan sen! bittin oğlum sen palpatine!

    jjjwuuuuu… (anakin’in lightsaber’ının açılma efekti)
    çzzztt!! (mace windu’nun ellerinin kopma efekti)

    anakin: ulan ne pis adammışsın sen be! ne gurur bıraktın ne haysiyet bıraktın adamda.. al bakalım. var mı öyle yok anakin çay getir, yok anakin çay götür.. padawan'ların diline düştük kardeşim!

    yaa mace windu… sen öyle chosen one’ı devamlı kösteklersen, devamlı engellersen, olacağı budur. şimdi sormazlar mı adama o çayın yanına koydurduğun ekstra şekerleri hangi ellerle karıştıracan diye? tabi sonuç anakin için pek farklı mıdır? hayır..
    çünkü hemen akabinde...

    darth sidious: evet my new apprentice. ilk görevin, jedi temple'a gidip, bütün jedi'ları kılıçtan geçirmek. ha. bi de.. al şu parayı, dönüşte starbucks'a uğra, bana bi büyük karamelli frappacino al. kendine de al bi şeyler bu paradan.
    anakin: yes master...*
    --- spoiler ---
319 entry daha
hesabın var mı? giriş yap