408 entry daha
  • --- spoiler ---

    filmin sonundaki mükellez düelloda obi wan ın zekasıyla anakini tongaya düşürdüğü nefis filmdir. obi wan kıyıda durmuş biraz sonra onu doğrayacak olan anakine bakmaktadır. ve şöyle saçma sapan bir cümle kurar:

    -bitti anakin. ben senden daha yüksekteyim. (coğrafi konum kastedilerek)

    "lan ne diyor bu!" demeye kalmadan anakin saldırır ve obi wan tek darbede anakini budar. "ne tür bir geyikti lan bu" falan derken "haaaaaa" diyerek anlarız ki; obi wan, hem zaten kendinden daha güçlü, hem de karanlık tarafa geçip gücüne güç katan, ayrıyetten de bonus olarak psikopata bağlayıp iyice dellenmiş olan anakini yenemeyeceğini anlıyor ve son kozunu oynuyor. iktidar ve güç hırsı içine düşmüş anakine "ben senden daha yüksekteyim" diyerek onun egosuyla oynuyor, tahrik gazı veriyor. yaşayan en güçlü kişi olduğuna inanan anakin de bunun altında kalmamak için sıçrıyor ama zaten bunu bekleyen obi wan istediği fırsatı bulup tek hamlede işi bitiriyor. vay çakal vay.

    yoksa oturup lav nehrinin kenarında "ben daha yüksekteyim" "yok ben daha" diyerekten rakım oyunu oynayacak değiller ya. obi wan anakinin hırsıyla oynayıp tilkiliğini konuşturdu. helal olsun ne diyim.

    --- spoiler ---
285 entry daha
hesabın var mı? giriş yap