10 entry daha
  • özel bir şirkette eski adıyla personel müdürü olarak çalışmaktayım.
    müdürler gebersin demeden önce bir kez daha düşünün.
    mobbing yapmıyorum. aksine personeli kayırdığım için ben mobbing'e uğruyorum.
    kapris veya kıskançlık huyum değildir.
    personelimizin ne giydiğine karışmıyorum. şirket içi giyim kuşam kurallarına uyduğu sürece ne giydiği beni ilgilendirmiyor.

    onun dışında personellerim ile firma sahipleri arasında kalıyorum sürekli. onların haklarını savundukça ben işimden olacağım diye korkuyorum. ama yine de haksızlığa gelemiyorum.

    gece vardiyası kararı alındığında personeller ile görüştüm. yarısı kalamayacağını söyledi. bunların içinden biri (kendisi 3 yıldır çalışıyor) çocuğunuz kalp hastası olduğunu, gece onu yalnız bırakmaması gerektiğini söyledi. patron ile bu şikayetleri konuştum. böyle bir personelimiz bile var dedim. nasıl gece vardiyası yapabilir diye görüştüm. neyse, firma sahibimiz bu personel ile görüşmek istedi ve odasında görüştüler. personel çıktıktan sonra firma sahibi beni çağırdı. içeri girdiğimde bana dediği şu oldu...
    ''sen kendi çıkarların için neden personelleri kullanıyorsun. az önce çalışamaz dediğin kişi ile görüştüm. çocuğu kalp hastasıymış ama gece vardiyasına kalmasına engel değilmiş. seve seve geleceğini söyledi'' dedi.
    o an ne yapacağımı, ne diyeceğimi şaşırdım.

    affedersiniz ama böyle orospu çocukları yüzünden iyi müdürler de kötü olmaya zorlanıyor.
    ne yapayım sikeyim mi bunu, yoksa sabaha mı bırakayım.
349 entry daha
hesabın var mı? giriş yap